امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

fly2
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(04-06-2021، 10:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 10:43)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر از خودته ^^

قربونت برم من ^^

(04-06-2021، 10:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه منفجر بشی بجای خون همه جا شکوفه میپاچه؟؟ میدونی آخه چون بهاری
ذهن توام تصویریه پس
میتونم تصورش کنم lol چیز جالبی میشه
ولی بعید میدونم و احتمالا همه جا خون میپاشه

تصویری دیگه چیه؟
آره مثل اون فیلمه .. چیز ..... اسمش یادم رفت ولی همون که توش میتر‌کیدن. آها الان سرچ کردم spontaneous
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-06-2021، 11:07)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fly2

راز‌ موفقیتت واسه اروم نگه داشتن اعصابت چیه خانومی ؟ :۷
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(04-06-2021، 11:03)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به من میگین پلاستیک بدرد نخور):
من هزار سال بیشتر از شما عمر میکنم

نه داداش شما قراره نفت شی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-06-2021، 10:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 10:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آدیداس :v
در جه حالی ؟
من عالیییییی
تو خوبی؟
تا وقتی بچه ها خوب باشن ما هم خوبیم(;
اون تیکه که گفتی تراکتور اومد گرد و خاک بلند شد حقیقتا تمام غمام تو روستا زنده شد Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-06-2021، 11:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:07)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fly2

میری**م به طرف
بعد به اعصابم تسلط پیدا میکنمTelegh_38
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-06-2021، 10:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 10:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدا
چیشد ؟
اون موقع داشتم منفجر میشدم و میخواستم تیکه بندازم lol
دیر جواب دادی دیگه. آروم شدم ._.
دیگع به هر حال من تیکه خورم حرف نداره
بگو الان Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-06-2021، 11:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 10:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت برم من ^^

ذهن توام تصویریه پس
میتونم تصورش کنم lol چیز جالبی میشه
ولی بعید میدونم و احتمالا همه جا خون میپاشه

تصویری دیگه چیه؟
آره مثل اون فیلمه .. چیز ..... اسمش یادم رفت ولی همون که توش میتر‌کیدن. آها الان سرچ کردم spontaneous

ذهن ها چند دسته میشن
ذهن تصویری ، شنیداری و…
کسایی که ذهن تصویری دارن قدرت تخیل بهتری دارن و تو ذهنشون تصویر سازی میکنن
مثل مطمئنم توام تو ذهنت اون صحنه رو ساختی که یهو منفجر شدم و گل پاشیده شد به در و دیوار :۷
مثلا احتمالا رویا های عجیب‌و غریب میبینی
وقتی کسی داره برات یه داستانیو تعریف میکنه ، تو همزمان داری تصورش میکنی و تو ذهنت تصویرشو میسازی و..
(04-06-2021، 11:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:03)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به من میگین پلاستیک بدرد نخور):
من هزار سال بیشتر از شما عمر میکنم

نه داداش شما قراره نفت شی
ما خودمون نفتیم حاجی
Everything is Temporary(:
(04-06-2021، 11:11)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میری**م به طرف
بعد به اعصابم تسلط پیدا میکنمTelegh_38

هووووم پس مشکل همینجاست ..
چون من ن*** به طرف :۷
باید ب***م تا آروم شم؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان