امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 21:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژووونم بفرما دلبر تر

بازارِ بازار Telegh_26 Telegh_01

امیدوارم شما یک قلب اضافه داشته باشی
داری؟

من نصف قلب خویش را سالها پیش هزاران کیلومتر دور از اینجایی ک هستم جا گذاشتم crying ولی اگه نصفه کارتو راه میندازه با کمال میل تقدیم بر تو باد بانو جان 8
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(03-06-2021، 21:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

32

به منم توجه کن

مگه میشه به زندگیم توجه نکرد؟!

نه نمیشه >.<

میخوام حسودی کنماااا ولی خب این آناست
آنا داستانش فرق داره
آنا خودش جزو سه تقنگ داره lol
واسه همین حسودیم نمیاد ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(03-06-2021، 21:13)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انای من کجاست^^؟

سلام عزیز دل من خوبی؟^^

مرسی زیبام^^
تو خوبی؟!
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(03-06-2021، 21:13)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

):
میدونی چند روزه حرف نزدیم؟ البته منم یک هفته ای نبودم . اگرم بودم صحبت نمیکردم
چه خبرااااا
خوبی ؟

از وقتی دوباره رفتم سراغ فن پیج مو رو سرم نمونده بهار:|
ولی خوش میگذره._.

(03-06-2021، 21:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انای من کجاست^^؟

سلام عزیز دل من خوبی؟^^

از فن پیجت بگو برام . اوضاع چطوریاست؟
هنوزم هستن کسایی که اذیت کنن؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel*
(03-06-2021، 21:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیز دل من خوبی؟^^

مرسی زیبام^^
تو خوبی؟!

منم خوبم
مثلا تو اوج دعوای ملت قهقهه میزنم میرم نقاشی میکشم
از خودم خوشم میاد:|
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
(03-06-2021، 21:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم شما یک قلب اضافه داشته باشی
داری؟

من نصف قلب خویش را سالها پیش هزاران کیلومتر دور از اینجایی ک هستم جا گذاشتم crying ولی اگه نصفه کارتو راه میندازه با کمال میل تقدیم بر تو باد بانو جان 8

ای وای !
تو قلب منو دزدیدی‌ >-< !
صاحب قلبم شدی *-*
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 21:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از وقتی دوباره رفتم سراغ فن پیج مو رو سرم نمونده بهار:|
ولی خوش میگذره._.

سلام عزیز دل من خوبی؟^^

دعواست ازون دعوا ها تو کل فندوم
بنده خدا ادمین اتحادمونم کرونا گرفته نمیتونه بیادlol
نه وضعیت پیج ما خوبه
همه روش کراشنTelegh_44Telegh_01
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 21:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تگشم بکن *-*
بچم هیچ وقت دایی نداشته
از محبت دایی محروم بودههههه

عه ! خانوم شما چقدر دلبری ! میتونم چند دقیقه وقتتونو بگیرم؟ :۷
ژووونم بفرما دلبر تر

(03-06-2021، 20:59)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توبنبحلنینبن خینقت نخیررررر
عجب بازار چی؟
بازارِ بازار Telegh_26 Telegh_01
ا
بازار خریدی حالا؟
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 21:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه وضعیت پیج ما خوبه

بزن همشونو تیکه تیکه کن ._.
هر کی نتونه تو میتونی
تو خودت تنها یک لشکری ._. در حدی که من همیشه کرک و پرم میریزه ._.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(03-06-2021، 21:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه وضعیت پیج ما خوبه

بزن همشونو تیکه تیکه کن ._.
هر کی نتونه تو میتونی
تو خودت تنها یک لشکری ._. در حدی که من همیشه کرک و پرم میریزه ._.
دو تا استوری خلاصه گذاشتم همه استوری کردن به نشان تایید
اصلا بابا من کیم؟:v
بعضیا واقعا بچن
بطوری که از من بزرگ ترن ولی با نهایت اطمینان میگم من بیشتر از اونا حالینه
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان