امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 18:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در واقع کارت احسان دستمه .-.
شما واسه خونه چیزی نمیخوای ؟ lollllllzzzz
والا زحمت نشه ولی یه پراید واسم بخری حله
همینو واس خونه میخوام :v

(03-06-2021، 14:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولخرجی نکن سید ورشکست میشی
کارت من دست خانوممه، غمت نباشه (((:

بهار، دفعه قبلم گفتم
بخوایم شباهتا رو بگیم خسته میشیم، بیا تفاوتامونو بگیم (((: 
فدات داداش
داماد باس دست به کارت باشه اصن
والا :v
تو جون بخواه :۷
اصلا واست ۲۰۶ میخرمممم
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
آگهی
(03-06-2021، 20:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میدونست این Telegh_51 یعنی ازت متنفرم؟

لابد اینم Adore یعنی .... پناه بر خدا
Telegh_01

حسااام-___-
 سپاس شده توسط Mohlek
(03-06-2021، 15:53)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 15:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اممم عصر ب حالتی بین ظهر و شب گویند؟ 33
چوم من از تو میپرسم مثلا!

من ی چیزی بگم

من الان از ساعت ۷ بیرونم فک کنم ۸ شب شد و در نتیجه حرف تو درست بود Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(03-06-2021، 20:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 19:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتی مینوشتی چی شده
ولی همشو پاک کردیو اینو گزاشتی جاش...

بعد پ.خ بت میگم ._.
اوک دا

(03-06-2021، 20:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لابد اینم Adore یعنی .... پناه بر خدا
Telegh_01

حسااام-___-
یا خدا
اشهد ان الله اله الله -_-
اشهد ان محمد الرسول الله -_-

(03-06-2021، 20:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 18:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا زحمت نشه ولی یه پراید واسم بخری حله
همینو واس خونه میخوام :v

فدات داداش
داماد باس دست به کارت باشه اصن
والا :v
تو جون بخواه :۷
اصلا واست ۲۰۶ میخرمممم
ای جوووون :v
هر روز تو و حاج احسانو میبرم دور دور:v
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS* ، Prometheus
سممممممممممممم ggre

View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

@"Alien"

من برم چشامو بشورم
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
22‌ ‌ ‌
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
(03-06-2021، 18:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 12:57)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا ک خوردی:/
در ضمن زیر آفتاب بمون من قصد ندارم در رو باز کنم:/

تو خواب ببینی من بیام در خونه شمارو بزنم

عاره درسته تو خواب ندیدم واقعیت بود:/
زیر پات علف سبز شد برو خونتون درو باز نمیکنم:/
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(03-06-2021، 20:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 15:53)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چوم من از تو میپرسم مثلا!

من ی چیزی بگم

من الان از ساعت ۷ بیرونم فک کنم ۸ شب شد و در نتیجه حرف تو درست بود Telegh_01
اوهوم
بل بازم آخر نتیجه، حرف من درست خوانده شد .-.
و حالا باید رسیدگی کنیم ک این وقت روز بیرون چیکار میکنی؟
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 20:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسااام-___-
یا خدا
حالا مطمئن شدم خودتی -___-
میمون
 سپاس شده توسط Mohlek
(03-06-2021، 20:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدا
حالا مطمئن شدم خودتی -___-
میمون
من اون آهنگ هایده بودما سو تفاهم نشه Telegh_01
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان