امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 14:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاظری ماتیس صدات کنن ولی نری زندان؟ خاعاک Telegh_01

بعله من از اوناش نیستم که تو زندون بهم خوش بگذره که

(03-06-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من این هفته نبودم چند روزشو بازم نیومد ._.

حتما نمیدونسته که تو رفتی

هه هه بچه ننههه Bb7
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
آگهی
(03-06-2021، 14:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

):

از گذشته درس‌ بگیر و بدیارو ببخش اما فراموش نکن
چون دوباره ضربه میخوری عروسک من (:
(::

بهار قربونت بره باشه؟ (:
میتونم سیب زمینی برات پست کنم؟

(03-06-2021، 14:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:34)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه اونجا شبه؟اینجا روزه ولی...
حالا من بهت بگم "روز خوش" یا "شب خوش" 33aah

الهی بمیرم چ چیز بدی داده بهت p336

(03-06-2021، 14:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله منم همینجوری فکر میکردم

خدایی؟ 13

چی بگم..
شایدم مشکل از منه.
پشت سر کسی حرف نزنیم بهتره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh
(03-06-2021، 14:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهار، دفعه قبلم گفتم
بخوایم شباهتا رو بگیم خسته میشیم، بیا تفاوتامونو بگیم (((: 
جدیدا تفاوتامون داره زیاد میشه ):

و تو داری روز به روز قشنگ تر میشی
غصه نخور ساقی سیمین ساق دل، انقدر شباهت هست که تفاوتا به چشم نمیاد  kaffe2
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 110
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(03-06-2021، 14:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:34)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه اونجا شبه؟اینجا روزه ولی...
حالا من بهت بگم "روز خوش" یا "شب خوش" 33aah

الهی بمیرم چ چیز بدی داده بهت p336

بله منم همینجوری فکر میکردم

خدایی؟ 13
کی؟
بگو من گیج شدم...شب بخیر یا روز بخیر؟
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 14:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب من برم^^
فعلا

خدافظ زندگی
مراقب خودت باش

(03-06-2021، 14:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاظری ماتیس صدات کنن ولی نری زندان؟ خاعاک Telegh_01

بعله من از اوناش نیستم که تو زندون بهم خوش بگذره که

(03-06-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من این هفته نبودم چند روزشو بازم نیومد ._.

حتما نمیدونسته که تو رفتی

الانم اگه برم کی‌ بهش خبر میده که من رفتم؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-06-2021، 14:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(::

بهار قربونت بره باشه؟ (:

الهی بمیرم چ چیز بدی داده بهت  p336

خدایی؟  13

چی بگم..
شایدم مشکل از منه.
بدبختی اینه ک مودونم مشکل از تو نیست باباجان =ا

(03-06-2021، 14:38)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی بمیرم چ چیز بدی داده بهت  p336

خدایی؟  13
کی؟
اصن عصر بخیر
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(03-06-2021، 14:38)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا تفاوتامون داره زیاد میشه ):

و تو داری روز به روز قشنگ تر میشی
غصه نخور ساقی سیمین ساق دل، انقدر شباهت هست که تفاوتا به چشم نمیاد  kaffe2

ای خدا ای خدا ..
من از دست رفتم که .. (:

با قلب من بازی نکن، ای خوب خوب، ای خوب من
ای صبح بی غروب من با قلب من بازی نکن
ای صبح بی غروب من، با قلب من بازی نکن
ای خوب خوب، ای خوب من، ای خوب من
ای عشق بی زوال من، ای خواب و هر خیال من
ای چشمه زلال من، وای تو کجا و حال من
وای تو کجا و حال من
محبوب بی گناهتم، رسوای سر به رهتم
باور هر محال من، وای تو کجا و حال من
وای تو کجا و حال من
ای صبح بی غروب من با قلب من بازی نکن
 سپاس شده توسط esiesi
(03-06-2021، 14:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قول میدی بریم ؟  .-.

کو الان بگو ببینم چیا یادته :۷

مچکرمممم *-*

من گیج شدم ._.

آره، میریم، یه روز بعد از ظهر

اینه ره الان و از من در این محل نخواه، من اینجا از سیبیلام خون میریزه، اینا رو بگم باید باز یه ماه با شلوار پلنگی بیام تا جمعش کنم   Telegh_01

**:

کجاشو؟ 
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 110
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 14:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قول میدی بریم ؟  .-.

کو الان بگو ببینم چیا یادته :۷

مچکرمممم *-*

من گیج شدم ._.

آره، میریم، یه روز بعد از ظهر

اینه ره الان و از من در این محل نخواه، من اینجا از سیبیلام خون میریزه، اینا رو بگم باید باز یه ماه با شلوار پلنگی بیام تا جمعش کنم   Telegh_01

**:

کجاشو؟ 
آیی آی آی Telegh_01 اون روتو نمیخوای کسی ببینهههه Telegh_01
گرفتم. دیگه هیچی نمیگم Telegh_01

ولش کن گیر نمیدم بهت دیگه :۷
 سپاس شده توسط esiesi
(03-06-2021، 14:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهار قربونت بره باشه؟ (:

چی بگم..
شایدم مشکل از منه.
بدبختی اینه ک مودونم مشکل از تو نیست باباجان =ا

(03-06-2021، 14:38)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟
اصن عصر بخیر
با اینکه صبحه ولی چشم بخاطر تو...
شب بخیر!
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان