امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 13:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:46)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا دلی باشد افکار کیلو چند؟

امیدوارم زود تر از این حالَت بیرون بیای @_@
اومدم 2i8d
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(03-06-2021، 13:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا وقتی شما الگو ها نخواین سرمشق ما بشین همین میشه دیگه برادر :v

الگو رو باید با توجه به توانایی هات انتخاب کنی عزیز دل
مثلا یه موشک نمیتونه الگوی یه لیوان باشه، یا یه ققنوس الگوی یه میگو باشه، بی ربطن 
ماهم همینیم (((: 
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 98
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
(03-06-2021، 13:48)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چیه داستان حالا
کی هس طرف ؟
داستان کار خیره
..
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
عباس بوعذار!
اوه شت !
وات ایز دیز ف*** شت !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-06-2021، 13:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشم؟ ._.
اهه
شما خواهرمون بودی و ما خبر نداشتیم ؟
ناموصا ؟
خدایا جکمتتو شکر :v
یکی هم خواهرمون شده که ادمین گ آ عه :vvvv
از این ه بعد یه پارتی کلفت دارم خوبه :vvvvvv

فقط به همینش فکر کردی ؟ ._.
باید بگم به کاهدون زدی داداشم :۷ من واسه احدی پارتی بازی نمیکنم ._.
 سپاس شده توسط esiesi ، Mohlek
(03-06-2021، 13:48)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم زود تر از این حالَت بیرون بیای @_@
اومدم 2i8d

ب جمع متفکران خوش اومدی عزیزم kaffe2 Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
بهاررر<:
تو اون موضوع منو دیلیت کردی؟!
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 13:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم وقتی یکیو دوست داشته باشه.روش یه غیرتی هم داره!
از افرادی که دوست دارن خودشونو با کاراشون به شخص مورد علاقم نزدیک کنن یا منو از چشمش بندازن بدم میاد.
افرادی ک دورو هستن
افرادی که دخالت میکنن به چیزی ک بهشون مربوط نیست!
افرادی که پس از خوندن این سخن همش تیکه میندازن!
افرادی که با قضاوت کردن ادمارو ناراحت میکنن
افراد دورو!
افرادی ک دروغ میسازن !خیخی
افرادی که بین مردم کینه و نفرت میندازن.
#بدون مخاطب

این جاش تو بغض قلمهه

تایپیکو کلا بستم.
اینجور تایپیکا باعث دعوا و بهم خوردن نظم انجمن میشه عزیزه دلم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-06-2021، 13:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهه
شما خواهرمون بودی و ما خبر نداشتیم ؟
ناموصا ؟
خدایا جکمتتو شکر :v
یکی هم خواهرمون شده که ادمین گ آ عه :vvvv
از این ه بعد یه پارتی کلفت دارم خوبه :vvvvvv

عاره دیگه :v
خواهرم خواهرای قدیم :v
والا
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 13:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی اگه بخواد پارتی بازی کنه من بدوون صف نفر اولم همیشه 
میدونی چرا؟ چون باهار دلبرِ سیمین ساقِ چشم آهویی منه ((((:
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 98
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(03-06-2021، 13:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا وقتی شما الگو ها نخواین سرمشق ما بشین همین میشه دیگه برادر :v

الگو رو باید با توجه به توانایی هات انتخاب کنی عزیز دل
مثلا یه موشک نمیتونه الگوی یه لیوان باشه، یا یه ققنوس الگوی یه میگو باشه، بی ربطن 
ماهم همینیم (((: 
احسنت !

(03-06-2021، 13:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی اگه بخواد پارتی بازی کنه من بدوون صف نفر اولم همیشه 
میدونی چرا؟ چون باهار دلبرِ سیمین ساقِ چشم آهویی منه ((((:

داش دلبریتو کمترش کن این خواهرمون غش میکنه الان :vvv
ناشناس
 سپاس شده توسط esiesi ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان