امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 13:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با مامانم آشنا شو ^.^
خیلی مهربونه
و مثل اینکه حسامم برادر زنت بودههههه lollll
+
به خاطر گرایشش حمایت منو هم داره
ولی خب یه چیز کلیه که مامانا دوماد دوست دارن ولی باباها عروس ._.
آشنا شدیم قبلا 
خیلی قشنگ نبود نتیجش ((:
+
من یه عروس دارم ها
زنِ لیلا، دختر بزرگم، شوالیه ی لُر ((:
(03-06-2021، 13:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم کوووو
خودت باید بری پیدا کنی و مخشو بزنی -_-
(03-06-2021، 13:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی رمز موفقیتت چیه خداوکیلی ؟
ما هر چی زن گرفتیم همش طلاق دادن مارو

من منم! ((: 
[اگه میخوای بگی خودم زودتر بگم، کلت تو ...]
تو نمیتونی، بهت نمیخوره اصلا ((: 
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 97
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
آگهی
(03-06-2021، 13:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:39)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در رابطه با راه های رسیدن به خدا._.
والا حاجی تو تقرب و نزدیکی به خداوند اصل خلوص نیته و چشم بصیرت
حالا بگو ببینم چیه موردت شاید یه کمک الهی کردیم بت مشتری شی :v
من که مورد ندارم
مورد رو سراغ دارم
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(03-06-2021، 13:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با مامانم آشنا شو ^.^
خیلی مهربونه
و مثل اینکه حسامم برادر زنت بودههههه lollll
+
به خاطر گرایشش حمایت منو هم داره
ولی خب یه چیز کلیه که مامانا دوماد دوست دارن ولی باباها عروس ._.
آشنا شدیم قبلا 
خیلی قشنگ نبود نتیجش ((:
+
من یه عروس دارم ها
زنِ لیلا، دختر بزرگم، شوالیه ی لُر ((:

(03-06-2021، 13:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم کوووو
خودت باید بری پیدا کنی و مخشو بزنی -_-

(03-06-2021، 13:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی رمز موفقیتت چیه خداوکیلی ؟
ما هر چی زن گرفتیم همش طلاق دادن مارو

من منم! ((: 
[اگه میخوای بگی خودم زودتر بگم، کلت تو ...]
تو نمیتونی، بهت نمیخوره اصلا ((: 
والا وقتی شما الگو ها نخواین سرمشق ما بشین همین میشه دیگه برادر :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط esiesi
(03-06-2021، 13:41)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:40)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودافیس!

تو چرا فقط در حد سلام خدافسي؟
خدافس
ن کی گفته؟
خودافیس!
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(03-06-2021، 13:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ادماي دو رو
از ادماي ظاهر بين
از ادماي نديدو نشناخته قضاوت ميكنن
از ادماي خبرچين
از ادمايي كه همه چيو به شوخي ميگيرن
از نامردا
از خيانتكارا
از اونايي دو كلمه باشون حرف ميزني بهشون بر ميخوره
از ادماي لوس
از ادمايي كه كم ميارن ميرن پشت سرم حرف ميزنن
از ادمايي كه سين ميكنن ج نميدن:/

#با مخاطب خاص^^

حاجی حالیت نمیشه نه؟!
(03-06-2021، 13:43)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا حاجی تو تقرب و نزدیکی به خداوند اصل خلوص نیته و چشم بصیرت
حالا بگو ببینم چیه موردت شاید یه کمک الهی کردیم بت مشتری شی :v
من که مورد ندارم
مورد رو سراغ دارم
خب چیه داستان حالا
کی هس طرف ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-06-2021، 13:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:41)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بل بله تو چطوری عزیز

منم خوبم^^

خدا را شاکر 16
=/
/=

ناشناس -_-
(03-06-2021، 13:42)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:00)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصولا فکر نمیکنم =))

فکر کردن چیز خوبی است Big Grin
تا دلی باشد افکار کیلو چند؟
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 13:46)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:42)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردن چیز خوبی است Big Grin
تا دلی باشد افکار کیلو چند؟

امیدوارم زود تر از این حالَت بیرون بیای @_@
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(03-06-2021، 13:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:43)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که مورد ندارم
مورد رو سراغ دارم
خب چیه داستان حالا
کی هس طرف ؟
داستان کار خیره
..
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
عباس بوعذار!
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان