امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 11:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دور انداخته):

توهم گوشه‌ی قلب منی‌.
ولی جدی تنها کسی که دور انداخته بودم خودم بود. لازم بود. حالا ما اینجا یه صنم جدید رو داریم، به مراتب مفیدتر و high-functioning از صنمِ قبلی. :v
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
آگهی
از اکانتش بیا بیرون!مردومو بدبخت نکن
(02-06-2021، 18:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:22)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن...الان فهمیدم!
مود خودتو عوض کن :/

اورین Cool Big Grin

هرگاه تعویضش کردم مودِ جدیدم را خواهی دید فرزندددم Cool
خودت چلا ندالی؟_؟

(02-06-2021، 18:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چن روز نيست چند ماهه^^
كل تابستون.-.

صاحابش را داد^^

@Alien
شت
واقعا؟ Undecided
ای بابا
اره^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 12:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین Cool  Big Grin

هرگاه تعویضش کردم مودِ جدیدم را خواهی دید فرزندددم Cool
خودت چلا ندالی؟_؟

شت
واقعا؟ Undecided
ای بابا
اره^^
شالام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(03-06-2021، 12:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توم همینطور ^^

خوبم تو چی؟^^♥

هورااا. 
منم. خیلی. و اگه ساعت ۲ گوشی رو بذارم کنار و ول چرخیدنو بس کنم، بهترم می‌شم. :دی
 سپاس شده توسط _sehun_
(03-06-2021، 11:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 11:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه کراتین کردیو میگی ؟
موهات که خیلی زیبا شده *-*
مو های صافه ولی مرتب نیست مثه تو . یعنی منم باید برم کراتین کنم احتمالا *-*
راضی بودی ؟ موهات ریزش نداشت ؟

اره اره:ngh:
مرسییی<:
ارههههه بروووووههسسخهقج۶عثثخخهختیب
عالی عالی بود اصلااا
فقط بوی اون مواد
واییی خیلیییی گاز داشت
بعد خیلی طول میکشه
اخرین بار ساعت ۲ رفتم ۷ برگشتم.__.

(03-06-2021، 11:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
دیگه مارو فراموش کردی بانو

منم دور انداخته):
منم خیلی دوست دارم موهام اونجوری براق و صاف بشه *-*
اره مامانمم ۵ ساعت کارش طول کشید و موهاش میریخت -__-
واسه همین من میترسم

(03-06-2021، 11:46)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 11:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم دایرکت .-.

قدمت روی چشم دلبر *:

❤️❤️❤️
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
(03-06-2021، 11:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 11:11)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید/:
آرمی ی سگ هست مال همسایمونه همیشه بهش غذا میدم اونم بعد غذا میاد دنبالم و غریبه بیاد نزدیک من یا خونمون بهش حمله میکنه(عکسشو بعدا بهت میدم)
ولی این کارو با آدما کنی بهت میگن کنه(: میگن ب تو چه چرا ب من میرسی(: قبول داری؟
عیب نداره دخترم!
ارزش اینو نداره خودتو ناراحت کنیD::
بیا پ.خ عسلم

(03-06-2021، 11:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به هم دیگه توهین میکنید =/

شما چرا خودتو ناراحت میکنی؟|:

خب میگم زشته دیگه بهم فحش میدید. دوست باشید
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(02-06-2021، 18:33)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

پوف تو هم رفتی قاطی مرغای چس ناله

عع نه بابا ^^
دوس داشتم اصن|:
شما برو درستو بچسب^^
فعلا دارم از تابستونم تو طبيعت لذت ميبرم^^
باي باي مارفتيم^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(03-06-2021، 12:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 12:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توم همینطور ^^

خوبم تو چی؟^^♥

هورااا. 
منم. خیلی. و اگه ساعت ۲ گوشی رو بذارم کنار و ول چرخیدنو بس کنم، بهترم می‌شم. :دی

منم/: معتاد شدیم -_-
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa
(03-06-2021، 12:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:33)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

پوف تو هم رفتی قاطی مرغای چس ناله

عع نه بابا ^^
دوس داشتم اصن|:
شما برو درستو بچسب^^
فعلا دارم از تابستونم تو طبيعت لذت ميبرم^^
باي باي مارفتيم^^

وات د همو!
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان