02-06-2021، 22:10
هی خدا:/
میخوام داستان چرخه زندگیمو بگم(طنز):|
راستش من از نظر خودم یه قیافه متوسط رو به بالا دارم:/
اگ ابرو هام پیوندی نبود (ارثیه) یه قیافه جذاب داشتم:/
بزرگ شدم بین ابرو هامو ور میدارم خیلی پر شده:| وسط ابرو هام از رو موهای سر بیشتر مو داره خیلی ناجوره:/
ولی بعضی وقتا به خودم تشر میرم چرا ابروهام صورتمو خراب کرده و به خاطر جوشام خال داره شده:/
همون روز یه کسایی رو میبینم اصن قیافه ها خراب:|
یه چند وقت پیش خودمو فوش میدادم ک چرا ابرو هام پیوندیه رفتیم بیرون و اینا رفتم یه مغازه خواستم قیمت گوشی دستم بیاد مخ بابامو بزنم یکی برام بخره:/ دو تا دانشجو دختر دیدم زهرم ترکید اصن
ارایش درحد چی بگم:| اصن خراب :| اگ ارایششونم ور میداشتی سیاه:| عیت لاستیک ماشین سیاه میبودن:| انقد کرم زده بودن کارد میزدی 7 8 کیلو کرم ورداشته میشد:| گفته خدا رحم کرد یه قیافه درست حسابی داریم :|
یه روز هم رفتیم بیرون
ی پسری رو دیدم خیلی قیافش قشنگ بود یعنی در حد لالیگا :| خیلی ناز بود:|
همون روز ک رفتم خونه رفتم جلو اینه هی فحش میدادم ارش کاش میمردی ولی به دنیا نمیومدی با این ابروهای بزیت:| و غیره
بازم رفتم بیرون ی ادم زشت دیدم و همینجور ادامه پیدا میکنه:|
میخوام داستان چرخه زندگیمو بگم(طنز):|
راستش من از نظر خودم یه قیافه متوسط رو به بالا دارم:/
اگ ابرو هام پیوندی نبود (ارثیه) یه قیافه جذاب داشتم:/
بزرگ شدم بین ابرو هامو ور میدارم خیلی پر شده:| وسط ابرو هام از رو موهای سر بیشتر مو داره خیلی ناجوره:/
ولی بعضی وقتا به خودم تشر میرم چرا ابروهام صورتمو خراب کرده و به خاطر جوشام خال داره شده:/
همون روز یه کسایی رو میبینم اصن قیافه ها خراب:|
یه چند وقت پیش خودمو فوش میدادم ک چرا ابرو هام پیوندیه رفتیم بیرون و اینا رفتم یه مغازه خواستم قیمت گوشی دستم بیاد مخ بابامو بزنم یکی برام بخره:/ دو تا دانشجو دختر دیدم زهرم ترکید اصن
ارایش درحد چی بگم:| اصن خراب :| اگ ارایششونم ور میداشتی سیاه:| عیت لاستیک ماشین سیاه میبودن:| انقد کرم زده بودن کارد میزدی 7 8 کیلو کرم ورداشته میشد:| گفته خدا رحم کرد یه قیافه درست حسابی داریم :|
یه روز هم رفتیم بیرون
ی پسری رو دیدم خیلی قیافش قشنگ بود یعنی در حد لالیگا :| خیلی ناز بود:|
همون روز ک رفتم خونه رفتم جلو اینه هی فحش میدادم ارش کاش میمردی ولی به دنیا نمیومدی با این ابروهای بزیت:| و غیره
بازم رفتم بیرون ی ادم زشت دیدم و همینجور ادامه پیدا میکنه:|