امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

چرا تو تولد دامادتو تبریک نگفتی؟
@*VENUS*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(02-06-2021، 12:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

تو پ.خ عنایت کردن مارو
تگش نکن نمیاد گ.آ
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(02-06-2021، 12:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 12:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

تو پ.خ عنایت کردن مارو
تگش نکن نمیاد گ.آ

مگه دست خودشه نیاد. بیااا پاشووو بیااا من مدیر میخوام یالااا هویییی.
@*VENUS*
کجایییی پاشووووو بیاااا الووووو. (هیچ کاریت ندارم فقط مرض دارم بیای)
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-06-2021، 12:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همه دوستانی که ایسگا شدن و تولد حسامو تبریک گفتن و موجبات خنده و شادی مارا فراهم کردن نهایت تشکر را داریم. پسمل خانم فقط خودت.
هرچند حسام لو داد =/ بی ادب
@"Musalick"
و بله پستای خوبی بود =)
محبوبیت هم دردسر داره حسام.
@"Alien"
@شـــقآیــق
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@"BTS__ARMY"
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
@Medusa
@моои مبارک بابایی؟ فقط خودت
@"☆coииoя☆"
@سهَ‌ند

مگر تولد موزاییک نیست؟

(02-06-2021، 12:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 12:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو پ.خ عنایت کردن مارو
تگش نکن نمیاد گ.آ

@*VENUS*

انقده اذیتش کردن ناراحت شد
ناشناس
(02-06-2021، 12:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 12:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همه دوستانی که ایسگا شدن و تولد حسامو تبریک گفتن و موجبات خنده و شادی مارا فراهم کردن نهایت تشکر را داریم. پسمل خانم فقط خودت.
@"Musalick"
و بله پستای خوبی بود =)
محبوبیت هم دردسر داره حسام.
@"Alien"
@شـــقآیــق
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@"BTS__ARMY"
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
@Medusa
@моои مبارک بابایی؟ فقط خودت
@"☆coииoя☆"
@سهَ‌ند

مگر تولد موزاییک نیست؟

(02-06-2021، 12:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

انقده اذیتش کردن ناراحت شد

تولد حسام نیست.
+
هی چی بگم.
(02-06-2021، 12:22)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 12:12)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ن پ الکی گفتم ._.
تفکراتش داغونم میکنه D:
آلبوم شیطان و 78 رو خیلی دوست دارم!
مسخره بازی و الکل اینجا ممنوعه و ممنوعه رو هم از قدیم گوش میکنم .-.

گاااااااد D:
گوش ندادم تاحالا (:
واو الکل اینجا ممنوعه و ممنوعه رو گوش دادم جفتشونم دوس v:
ولی خدایی نمیتونم نگم نوازشش معرکه س !
عجب!
تکستش فقط (:
از فوشاش میگذریم بعله .-.
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(02-06-2021، 12:33)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 12:22)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاااااااد D:
گوش ندادم تاحالا (:
واو الکل اینجا ممنوعه و ممنوعه رو گوش دادم جفتشونم دوس v:
ولی خدایی نمیتونم نگم نوازشش معرکه س !
عجب!
تکستش فقط (:

ت نوازش مگ فش میده ؟! v:
داده و من نفهمیدم ؟!
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
@لــــــــــⓘلی
دیگه به شوگا نمیگم جی هوپ ب جیمینم نمیگم نامجون
لاچی بولالا ام فهمیدم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، لــــــــــⓘلی
(02-06-2021، 12:37)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 12:33)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب!
تکستش فقط (:

ت نوازش مگ فش میده ؟! v:
داده و من نفهمیدم ؟!
ن باو اونو گوش ندادم کلا! فک نکنم هم آهنگی ک فوش میده رو خیلی دوست داشته باشی .-.
جرررر پاک کی بودی تو D:
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
وات ت فلشخور بچیز

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان