امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(02-06-2021، 9:13)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 6:49)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چی هستی پس بچه 14k

عجب D: ولی درکت میکنم خیلی حس بدیه سال به سال کتاب به جمع کتابای درسیت اضافه شه و کاربردشو توی زندگیت ندودنی .____.

من هیچی نیستم D:

دیگ تموم شد بابا v: امروز میریم واسه عشق و حال D:
بعدا رسیدگی میکنم بچه جون 3

جان جان D:::
من نتیجه گرفتم هر چه سن آدم بالاتر باشه خوشحالیش بعد تموم شدن امتحانا بیشتره elec
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
آگهی
(02-06-2021، 9:08)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 0:11)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتیت^^
ت چخبر؟

سلامتی تازع از مدرسه برگشتم=(

(02-06-2021، 4:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم رو سر بردی ها.

اوکیه خدافس:/

(02-06-2021، 5:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام :|
مام خوبیم^^
شما خوبی؟

همینم یادم مونده خیلیه^^

): ⨀⨀

خب دوستان به پایان امد این دفتر حکایت همچنان باقیست^^

خب خداحافظ ^^خوبی بدی حلال کنین^^

@ƤᴏᴏƁᴏи
@ʟeмoи
@shghyegh
دلم براتون تنگ میشه^^

خدافــــــــــــــــس ):

عه رومی ژوووون ت قرار بود بری امروز:/
امیدوارم تو این چند ماهی ک نیستی موفق و سلامت باشی دختررررر^^

دیگه پرو شدیه نیومد برات؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(02-06-2021، 0:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 0:20)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
تیر کج حرکت کرد بَدلتو کشتن...

کدوم میمونی بدل من میشه؟خدا نکشتت Telegh_01
ماکاکD:

(02-06-2021، 6:22)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:17)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز
شما اینو میگی فکر میکنی اینا گوش میدن
بعد مدتی همین حلیم و همین کاسه

دادداش همین اش و همین کاسه نبود؟:|
دنیا پیش رفت کرده آش رو توی بشقاب مامانبزرگی میریزن حلیم رو تو کاسه...
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Emmɑ
(02-06-2021، 8:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 8:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا گوشی هیچ نرم افزاری اوکی نیست
همشون ریده ان
اگه خیلی ضروریه بگو خودم انجام بدم واست
الگو میخواستم بکشم
الگو دامن-_-
ن خودم باید بکشم-_-
فردا باید برم دانشگاه نشون بدم-_-

اصلا ب آدم توضیح نمیدن چیکار کنیم چی نصب کنیم
من چ گناهی کردم):
ببین
کشیدن طرح و اینا تو اندروید
شبیه غذا خوردن با چوب شبیه چینیاس!
البته الگو سادس
اینارو امتحان کن :
https://androidzoom.ir/550608/best-free-android-apps-for-drawing-sketching-painting/
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(02-06-2021، 9:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 9:08)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه پرو شدیه نیومد برات؟

چرا اومد :/
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(02-06-2021، 9:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 8:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الگو میخواستم بکشم
الگو دامن-_-
ن خودم باید بکشم-_-
فردا باید برم دانشگاه نشون بدم-_-

اصلا ب آدم توضیح نمیدن چیکار کنیم چی نصب کنیم
من چ گناهی کردم):
ببین
البته الگو سادس
اینارو امتحان کن :
https://androidzoom.ir/550608/best-free-android-apps-for-drawing-sketching-painting/
وایییییییی حساممممممم عالییییی بود
همونی ک میخواستمممممم
مرسیییییییییی
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-06-2021، 9:20)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 0:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم میمونی بدل من میشه؟خدا نکشتت Telegh_01
ماکاکD:

(02-06-2021، 6:22)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادداش همین اش و همین کاسه نبود؟:|
دنیا پیش رفت کرده آش رو توی بشقاب مامانبزرگی میریزن حلیم رو تو کاسه...
نه بابا Telegh_01
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 53

(02-06-2021، 0:11)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتیت^^
ت چخبر؟

(02-06-2021، 4:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم رو سر بردی ها.

(02-06-2021، 5:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام :|
مام خوبیم^^
شما خوبی؟

همینم یادم مونده خیلیه^^

): ⨀⨀

خب دوستان به پایان امد این دفتر حکایت همچنان باقیست^^

خب خداحافظ ^^خوبی بدی حلال کنین^^

@ƤᴏᴏƁᴏи
@ʟeмoи
@shghyegh
دلم براتون تنگ میشه^^

خدافــــــــــــــــس ):

خسته نباشی^^
(02-06-2021، 9:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 9:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین
البته الگو سادس
اینارو امتحان کن :
وایییییییی حساممممممم عالییییی بود
همونی ک میخواستمممممم
مرسیییییییییی
باعش بابا سکته نکن فقط Telegh_02
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(02-06-2021، 9:17)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 9:13)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچی نیستم D:

دیگ تموم شد بابا v: امروز میریم واسه عشق و حال D:
بعدا رسیدگی میکنم بچه جون 3

جان جان D:::
من نتیجه گرفتم هر چه سن آدم بالاتر باشه خوشحالیش بعد تموم شدن امتحانا بیشتره elec

بچه جون خودتی P;

واقعا D:
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان