امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(02-06-2021، 8:35)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 8:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایلوستریتور بگیر نسخه پرتابل و بدون نیاز به نصب :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://p30download.ir/fa/entry/67077/

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16214381752754
بپاچین تو بساچونین منو :vvv
رفتم از گوگل پلی دان کردم):
ارور داد)):

این ک الان فرستادی داره دانلود میشه ایشالله ک ارور نمی‌ده)):
گوگل پلی مال اندرویده که
ایلوستریتور واس ویندوزه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
من الان گرگانمp336
کامپیوتر پیشم نیست حسامممp336
گفتم ک برا گوشی میخوامp336
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek
کی عربیش خوبه؟!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(02-06-2021، 8:39)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان گرگانمp336

برا گوشی هیچ نرم افزاری اوکی نیست
همشون ریده ان
اگه خیلی ضروریه بگو خودم انجام بدم واست
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(02-06-2021، 8:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 8:39)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان گرگانمp336

برا گوشی هیچ نرم افزاری اوکی نیست
همشون ریده ان
اگه خیلی ضروریه بگو خودم انجام بدم واست
الگو میخواستم بکشم
الگو دامن-_-
ن خودم باید بکشم-_-
فردا باید برم دانشگاه نشون بدم-_-

اصلا ب آدم توضیح نمیدن چیکار کنیم چی نصب کنیم
من چ گناهی کردم):
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-06-2021، 23:31)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 23:02)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو اعتماد ب سقف Big Grin Big Grin
عزت نفس (:

(01-06-2021، 23:20)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر
چه خبرا ؟
درس،گوشی،خواب
غذام هم اونقدر کمه ک کار حساب نمیشه D:

اهوم موفق باشی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(02-06-2021، 9:00)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 23:31)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزت نفس (:

درس،گوشی،خواب
غذام هم اونقدر کمه ک کار حساب نمیشه D:

اهوم موفق باشی

الان ک دقت میکنم میبینم درسم از غذا هم کمتره .____.
همچنین (:::
(02-06-2021، 0:11)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 0:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبر؟^^

@شـــقآیــق
جان برگشتی ب جمع^^

سلامتیت^^
ت چخبر؟

سلامتی تازع از مدرسه برگشتم=(

(02-06-2021، 4:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 23:10)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
تو باز عین آدم رفتار نکردی؟:/
(الان میگه چی شده:/)

حوصلم رو سر بردی ها.

اوکیه خدافس:/

(02-06-2021، 5:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:37)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری رومی جون؟(از قول حسامه بت میگه رومی جووووون)

اوکیه ! حتما(=

عام :|
مام خوبیم^^
شما خوبی؟

(01-06-2021، 21:31)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر چند درست ننوشتی ولی اره :]]

همینم یادم مونده خیلیه^^

(01-06-2021، 22:09)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینم چیکار میکنی )))))): 
هق )): 

+
وای چه مهربونی تو ننه ((: ؟! 

عه وا مزاح میکنم گُل ): ♥️

): ⨀⨀

خب دوستان به پایان امد این دفتر حکایت همچنان باقیست^^

خب خداحافظ ^^خوبی بدی حلال کنین^^

@ƤᴏᴏƁᴏи
@ʟeмoи
@shghyegh
دلم براتون تنگ میشه^^

خدافــــــــــــــــس ):

عه رومی ژوووون ت قرار بود بری امروز:/
امیدوارم تو این چند ماهی ک نیستی موفق و سلامت باشی دختررررر^^
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، ѕααяeη ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-06-2021، 19:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
تو با مطالعه رشد کردی
من با چک بابام :ngh:

نفهمیدم ولی قشنگ بود
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Prometheus
(02-06-2021، 6:49)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 6:05)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی ت گوگولی D:

هوم .. چرت و پرت
تو چی هستی پس بچه 14k

عجب D: ولی درکت میکنم خیلی حس بدیه سال به سال کتاب به جمع کتابای درسیت اضافه شه و کاربردشو توی زندگیت ندودنی .____.

من هیچی نیستم D:

دیگ تموم شد بابا v: امروز میریم واسه عشق و حال D:
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان