امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 22:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:39)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره تو پیامای من
بار آخرت باشه پیامای منو میخونی
نمیگم خیلی اوکی ام
ولی حداقل امروز حرفی نزدم که در حد اسکرین شات گرفتن باشه

باو اگه بخواد بخونه پیامای منو میخونه که خیلی جذاب ترن

داری منو زود قضاوت میکنی ‌=))))))
آگهی
(01-06-2021، 19:58)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"вɪʟʟɪє"
سلام ((((:
احوالات؟ زندگی برمداره؟

سلااااامSmile
خوبم ممنون شما چطوری خوبی؟
خوبه خداروشکرمیگذرونیم

(01-06-2021، 21:33)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 19:55)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@מַברִיק
چنده روزه همش دارم فکر میکنم این کیه ؟!
پس رویا کجا غیبش زده؟!

عزیز دلم ^^♡
خوبی تو
چ خبر

من خوبم عزیزم مرسی^^
سلامتی سرگرم امتحانام
توچه خبر خوش میگذره؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(01-06-2021، 22:43)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:39)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره تو پیامای من
بار آخرت باشه پیامای منو میخونی
نمیگم خیلی اوکی ام
ولی حداقل امروز حرفی نزدم که در حد اسکرین شات گرفتن باشه

محترمانه بهت میگم ، اخرین باریم هست دارم میگم !
اینجا هیچکس به پیام های خصوصی دسترسی نداره.

من کلی رمز بچها میاد دستم برای تنظیمات حساب کاربریشون ، که همشونم کلی پ.خ دارن ، و اصلا به اون بخش ورود نمیکنم ، حریم شخصی خودشونه !
تا الانم از پ.خ هیچکس به هیچکس دیگه حرفی نزدم ، چون در واقع وقتی میرم حسابشونو درست میکنم اصلا توجهی به اون بخش نمیکنم !

منم نگفتم پیام برای امروز بوده ! من خیلی کم ب کم میام انجمن .

درکل گفتم
چون یه پی ام درمیون چنتا صلوات حواله اونی میکنم که بجز خودم و طرف مقابل پی امو میخونه
واسه خوبی خودت میگم
دوس ندارم پات بره رو تله های انفجاری

از اکانت من بکش بیرون
(01-06-2021، 22:47)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:43)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محترمانه بهت میگم ، اخرین باریم هست دارم میگم !
اینجا هیچکس به پیام های خصوصی دسترسی نداره.

من کلی رمز بچها میاد دستم برای تنظیمات حساب کاربریشون ، که همشونم کلی پ.خ دارن ، و اصلا به اون بخش ورود نمیکنم ، حریم شخصی خودشونه !
تا الانم از پ.خ هیچکس به هیچکس دیگه حرفی نزدم ، چون در واقع وقتی میرم حسابشونو درست میکنم اصلا توجهی به اون بخش نمیکنم !

منم نگفتم پیام برای امروز بوده ! من خیلی کم ب کم میام انجمن .

درکل گفتم
چون یه پی ام درمیون چنتا صلوات حواله اونی میکنم که بجز خودم و طرف مقابل پی امو میخونه
واسه خوبی خودت میگم

از اکانت من بکش بیرون

ای جانم
تهدید میکنی نمیگی‌ میترسیم ما اینجا؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
داشمون راجب من نوشته بود

@"BTS__ARMY"

نقل قول: 2021 06 02

어쩌다보니 외국인이랑 대화를 하게 되었다. 수학을 좋아한다고 했더니 질문을 나한테 막 하셨다.
안 그래도 내 상태메세지만 봐도 영어에 현타왔는데 외국인이 질문을 하니 식은땀이 줄줄 흐르는 느낌이 들었다. 그래도 난 내 영어 지식을 총동원(?)해서 최선을 다해 질문에 답장을 해줬다. 30분이 이렇게 긴 시간인줄 몰랐다. 힘든 하루였다 ㅠㅠㅠ
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(01-06-2021، 22:48)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:47)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکل گفتم
واسه خوبی خودت میگم

از اکانت من بکش بیرون

ای جانم
تهدید میکنی نمیگی‌ میترسیم ما اینجا؟

نه اتفاقا میدونم از خوندنشون ترس نداری
تک تک اجزای کوچیک ایران نمونه کوچک شده خودشن
همونقد بی در و پیکر
حس میکنم ورژن کره ایه منه این یکی

2021 06 01

오늘 수학 선생이랑 맞장 떳다 화가 치밀어 오르지 않을수가 없었다.
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(01-06-2021، 22:43)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو اگه بخواد بخونه پیامای منو میخونه که خیلی جذاب ترن

داری منو زود قضاوت میکنی ‌=))))))

یعنی کارهای بد بد میکنی؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، z_farhad
(01-06-2021، 22:45)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 19:58)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"вɪʟʟɪє"
سلام ((((:
احوالات؟ زندگی برمداره؟

سلااااامSmile
خوبم ممنون  شما چطوری خوبی؟
خوبه خداروشکرمیگذرونیم

(01-06-2021، 21:33)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز دلم ^^♡
خوبی تو
چ خبر

من خوبم عزیزم مرسی^^
سلامتی سرگرم  امتحانام
توچه خبر خوش میگذره؟

موفق باشی گلی :]
چ خوش گذرونی ما هم درگیر درسا و کنکور و هوف نگم برات ):
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _Strawberry_
Ehtemalan chand ta ban dar ayande darim .dar in had maskhare shode ke adam bishtar khandash migire ..kei mikhad nasl shut gira nabod she khoda midone
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، z_farhad

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان