امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 21:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیای انیمه هام خیلی جالبه.
واسه یه تازه کار همون وان پیس رو پیشنهاد میدی ؟
هر قسمتش چند دقیقست؟

چیزی برای پیشنهاد به عنوان تازه کار نیست هرکسی از یه جا شروع میکنه من خودم از ابشار سرنوشت شروع کردم. بعدش سینمایی your name  رو دیدم. بعدشم مبصر ما پیشخدمته و ترودورا و ساکوراسو. سینمایی میخواهم پانکراس تورا بخورم و صدای خاموش هم ببین.
البته توصیه میکنم کلا واردش نشی.
هر قسمت انیمه در همه سریالا ۲۵ دقیقه با تیتراژ اغاز و پایانه.
فقط گینتاما چون به همه انیمه ها تیکه میندازه و شوخی میکنه لازمه یه پیش زمینه داشته باشی تا بفهمیی.
میخوای ببینی تونیکو کاوایی ببین خیلی خوب بود.
البته هنوزم میگم درگیر نشی بهتره.

توکیو غول چطوره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.parvamusic.ir/Music/1398/4/27/14/Gol_Pari_-_Armin_Nosrati.mp3

تو روحتون لعنتیا Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(01-06-2021، 21:27)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:23)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهونا?
عیب نداره این قانونه زندگیه....نو ک میاد به بازار کهنه میشه دل آزار (:
البته ربطی نداشت :|
منظور بر اینکه شاید برات خوب نبودن و رفتن شایدم بهتراش در راهته و از این حرفا .-.

من آمدم همه چی بد شد خودم همه چیو تحلیل کردم -.-

عجب...یه خنده از ته دل بزار خو._.

فاطمه ک زندگیمه D: ت اون زمان .. اونایی ک بودن
بیخیال واقعا ._.

ب ت اصن ربطی نداره ..

دروغگو ام مگه ؟! -.-
چ زیبا (((:
باوشه

به خودت ربطی نداره بی ادب D:

ن .---.
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(01-06-2021، 19:55)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@מַברִיק
چنده روزه همش دارم فکر میکنم این کیه ؟!
پس رویا کجا غیبش زده؟!

عزیز دلم ^^♡
خوبی تو
چ خبر
:}
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(01-06-2021، 21:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:24)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا اینقدر خودتحقیری کردین گفتم لابد مشکل داره
اینو قبول کنیم که ما ایرانیا همش فحش‌ میدیم ..
همینجوری که حسامم گفت یه جورایی شده زبانِ عامیانه

چه جالب حوالی نود میلیون آدم رو به یه چوب می رونید! 
اگه ایرانی بودن عیبی داره شناسنامه رو باطن کنید :/
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *VENUS*
اولترا سم ده دوازده ساله :v
[/quote]

به شاخ ترین آهنگای دوران بچگی ما توهین نکنین 22
نمیدونین اون زمان هر کی اینارو گوش میکرد چقدر خفن بود که -___- ( واسه این دورانه )
http://dl.akskhor.ir/uploads1/CF34FFDD-DB3D-4534-BE8E-C03908631541.jpeg
 سپاس شده توسط Mohlek ، لــــــــــⓘلی ، شـــقآیــق
(01-06-2021، 21:32)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:27)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه ک زندگیمه D: ت اون زمان .. اونایی ک بودن
بیخیال واقعا ._.

ب ت اصن ربطی نداره ..

دروغگو ام مگه ؟! -.-
چ زیبا (((:
باوشه

به خودت ربطی نداره بی ادب D:

ن .---.

شاید اگ نبود از افسردگی میمردم ._.
خودت v:

خب پس !
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، شـــقآیــق
(01-06-2021، 21:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو روحتون لعنتیا Telegh_01

aha aha boooy
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(01-06-2021، 21:29)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا خوش به حالت دختر

ناموصا دلم برات خیلی تنگه دختر v:

+ چی چیو خوشبحالت اگ بدونی چی بهم گذشت ._.
بعد حالا حضوری بودنشون ب کنار
منم زیبا:^

برای من تا ۲۴خرداده(":::
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، شـــقآیــق ، *VENUS*
@*VENUS*
اینو چی میگی خداییشTelegh_01

ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان