امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 21:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری باشه؟ کمدی؟
نه نه
یه چیزی که مغزو درگیر کنه :>

مستر روبات دیگه مگه از اون مغز درگیر تر کن تر داریم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
آگهی
(01-06-2021، 21:08)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:03)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ زیبا ((((:
آره ناراحت شدم زین بابت آخر چگونه :/

بلی من نبودم همه چی برقرار بود ^^Bg4

کلا آدم حسابم نمی‌کردن
فرشته هارم نمیدیدن! v:

چرت نگو D:
عررر عیب نداره میخواستن متکی به دیگران نباشی =))))

میگم میگم .-.

+ آواتارت چ زیباس...داره میخنده؟گریه؟عطسه؟مریضه؟بی حال؟چیه فازش کلا؟
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(01-06-2021، 21:10)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااایییییی من اینو زیاد تجربه کردم پرهاممم >.<
چون گانم AK47 لجنده و همیشه از باکسم برمیدارنش ._.
هدشات بر پیشانی:
یار نوب سگ
کیل دزد
کِر پکیج دزد
کمپر
پلیری با نام عباس بوعذار!!

دیدی ایرانیا چه بی ادبن؟ ._.
نشد من یکیو بکشم برنگرده فحش بده ._.
بعد امروز یه خارجی رو تو پلتفرم زدم ازم تشکر میکرد بابت بازیِ خوبم ._.
ما ایرانیا چرا اینجوری شدیم ؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
(01-06-2021، 21:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:07)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما رو ببینم و بد باشم ؟! ^^
چقد شما دلبری آخه D:

جییییییییییییییغ *-*

روزمو ساختی دختر !
ممنونمممممم *-*

دلبری از خوده شماستتتت ❤️

جدا زیبایی بیش از حدی داری ! D:♥️
♥️♥️✨
دلبری از خودِ خودِ خودته ^.^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-06-2021، 21:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاطرات خوناشم رو چی؟

اونم همشو دیدم ._.
من سریال قدیمیارو اکثرا دیدم

انیمه وان پیس با ۱۰۰۰ قسمت پیشنهاد من به شماس
گینتاما هم هست که فقط به درد تازه کارا نمیخوره .
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-06-2021، 21:11)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه
یه چیزی که مغزو درگیر کنه :>

مستر روبات دیگه مگه از اون مغز درگیر تر کن تر داریم؟

میرم ببینم چیه که اینقدر تعریف میکنن :>
مچکرم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel* ، سهَ‌ند
(01-06-2021، 21:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:10)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدشات بر پیشانی:
یار نوب سگ
کیل دزد
کِر پکیج دزد
کمپر

بعله دیگه
خارجی بعد از تموم شدن بازی:
GG
ایرانی بعد از تموم شدن بازی:
F---------------------U EZ
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-06-2021، 21:12)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:08)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا آدم حسابم نمی‌کردن
فرشته هارم نمیدیدن! v:

چرت نگو D:
عررر عیب نداره میخواستن متکی به دیگران نباشی =))))

میگم میگم .-.

+ آواتارت چ زیباس...داره میخنده؟گریه؟عطسه؟مریضه؟بی حال؟چیه فازش کلا؟

بیخیال هیچکدومشون غیر آناهید الان دیگ واسم نیستن !
منم نیستم واسه اونا

نگو نگو ._.

همممم ی جورایی خنده ی فیکه .. یا خنده بعد از گریه
خنده با بغض .. ی همچین چیزایی
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(01-06-2021، 21:13)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییییییییییغ *-*

روزمو ساختی دختر !
ممنونمممممم *-*

دلبری از خوده شماستتتت ❤️

جدا زیبایی بیش از حدی داری ! D:♥️
♥️♥️✨
دلبری از خودِ خودِ خودته ^.^

*-* !

من واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم ..
خیلی خیلی خیلی ممنونم
چه خبرا؟ کم پیدایی دختر ؟
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، *Aɴѕel*
(01-06-2021، 21:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدشات بر پیشانی:
یار نوب سگ
کیل دزد
کِر پکیج دزد
کمپر

چون اونا چیشاشون آبیه بلوندن قشنگن مثل یه گل میخندن:/
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان