امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 21:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:58)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

v: گفت ادب...منم برای کامل کردن جملش این مثال های زیبارا زدم v::::

boooy

ولی شما توهین کردی ^.^

بحث نکنین !

شما توهین رو چی معنی میکنیدgirl?
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(01-06-2021، 21:00)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان؟

جدیدا گل گاو زبان لازم شدی.
دم کنم؟
زیاد سخت نگیر
این چیزا گذشته..
میدونی من همیشه زیادی اهمیت میدم..
نمیتونم رها کنم متاسفانه . مخصوصا وقتی بحثه حقو ناحق باشه
خلاصه که فکر کنم کم کم باید دنبال یه مدیر جدید باشی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(01-06-2021، 20:28)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 13:34)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک

سلام عزیزم ^^

گاااااااد D: رفتم ب اون گذشته ها v:
بی ادبا هیچکدومشونم جوابمو ندادن :/

جدا کاش همون موقع ها بود ..
چ زیبا ((((:
آره ناراحت شدم زین بابت آخر چگونه :/

بلی من نبودم همه چی برقرار بود ^^Bg4
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
وقتی با یه کارکتر زن خوش قد و قواره میری کالاف
ولی میبینی بقیه به تو خیره شدن،و در اصل میخوان اول تو رو بکشن
-
ولی راست میگه منم از اینجور کارا میکنم
یعنی کارکتر زن میبینم ناک اوت میکنم
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
(01-06-2021، 20:59)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:58)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

v: گفت ادب...منم برای کامل کردن جملش این مثال های زیبارا زدم v::::

boooy
watcha sayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sayyyyy booooooooooooooooooy ok???

y نداره...یدونه بو داره booooy
 سپاس شده توسط Emmɑ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-06-2021، 21:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهند یه سریال خوب به من بگو برم ببینم

چجوری باشه؟ کمدی؟
نه نه
یه چیزی که مغزو درگیر کنه :>
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(01-06-2021، 21:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه کارکتر زنم داره؟

من همه کارکترام زنه :۷

من پسر محجوبیم . نرفتن سراغشون.
حقیقتا اصلا یادم رفته اکانتم رو کدوم جیمیلم بوده چه برسه به کارکترا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-06-2021، 20:30)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:20)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
سلام عزیزم, عزیزم سلام ^^
مدیریت چطور میگذره جون دل؟

عزیزم سلام._.
بدک نی برار
عجب! کیفت کوکه؟
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(01-06-2021، 21:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:59)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

watcha sayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sayyyyy booooooooooooooooooy ok???

y نداره...یدونه بو داره booooy
بو رو بکن تو کوچه های شهر
 سپاس شده توسط Prometheus
(01-06-2021، 21:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری باشه؟ کمدی؟
نه نه
یه چیزی که مغزو درگیر کنه :>

سوپرنچرالو ببین<:
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان