امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 14:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 14:32)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توم میخوای آزاد شن؟/:

پ ن پ ._.

بیا تظاهرات ب پا کنیم .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS ، Prometheus
آگهی
@"☆coииoя☆"
آفتاب از کدوم ور دراومده؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-06-2021، 14:51)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"
زیر گِل
 سپاس شده توسط моои
(01-06-2021، 14:51)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 14:51)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"
زیر گِل

:/
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-06-2021، 14:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 14:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ن پ ._.

بیا تظاهرات ب پا کنیم .-.

._.اونوخ اونا ازاد میشن ما بن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، _sehun_
@моои
کثافتتتتتت لازم نیستتت عربی بخونیییییی
هی نامردیه تو باید همراه من باشی غر بزنی از سختی درساا
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(01-06-2021، 14:26)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 14:25)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم .-.
اذیتم کن پس .-.

الان حسش نی^^
من برم درس بخونم خدافس^^
عجب._.
موفق باشی ((((:

(01-06-2021، 11:38)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 11:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین کی اینجاستتتت *-*
سلامممم
نتم نابوده نابودددد
تا ۱۶ ام نت نداریم:"|
یکی برام شارژ بخره من فردا امتحان دارم کلاس زبانم دارم(:
ایرانسل،همراه اول یا رایتل؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-06-2021، 12:19)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 12:18)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنگه تو فلش؟

تموم شده بدونش
وضعیتت خرابه برادر:|
فعالیت کن فعالیت وگرنه برکنار میشی._.

چون شما گفتی باشه
من 7 ساله اینجام اگ دنبال این چیزا بودم باید سالای اول ک شلوغ بود ب فکر میبودم.خاسم تنوع باشه نویسنده شدم
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(01-06-2021، 15:34)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 14:26)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان حسش نی^^
من برم درس بخونم خدافس^^
عجب._.
موفق باشی ((((:

(01-06-2021، 11:38)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممم
نتم نابوده نابودددد

^^ ممنون
نآشِنآسَم(:
(01-06-2021، 15:34)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان حسش نی^^
من برم درس بخونم خدافس^^
عجب._.
موفق باشی ((((:

سلامممم
نتم نابوده نابودددد
دست و دل باز شدی.
ایموتو کجاست؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان