29-05-2021، 17:35
رفیق اونیه که با کاراش خوشحالت کنه
نه اونی که با حرفاش هی بهت امید الکی بده
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
29-05-2021، 17:35
رفیق اونیه که با کاراش خوشحالت کنه
29-05-2021، 19:27
عشق که بر درِ خانه ات کوبید
در را زود باز نکن... بعضی ها شبیهِ کودکان در می زنند و فرار می کنند ... - مورات هان مونگان
29-05-2021، 22:48
همیشه اونی دورت میزنه
که خیلی هارو به خاطرش، از دورت حذف کردی(=
30-05-2021، 8:35
همیشه
قسمت خوبش اونجاست ک دوست داری باورکنی قسمت بدش ،اونجاس ک مجبوری باورکنی قسمت درناکش اونجاست،ک نمیتونی باورکنی: (
30-05-2021، 10:04
باید آدم آهنی باشی تا بتونی بمونی.
30-05-2021، 12:23
یک دست جام باده و یک دست زلف یار
30-05-2021، 13:22
هیچ نقابی، خطرناک تر از نقاب رفاقت نیست
30-05-2021، 15:14
رفقای واقعی با هم دعوا می کنن
ولی بازم با هم دوستن و از دور هوا همو دارن از این رفقا باشیم
30-05-2021، 22:15
از دستش عصبانی بودم از اینکه همیشه بی فکر کارشو انجام میده ،نمیدونستم دارم چکار میکنم ولی لازم دونستم بزنمش تا دستمو بلند کردم از ترسش سرش یکم چرخید و دستم رو بینیش نشست ،میدونم بد زدم صورتش قرمز شد اشکاش بی اختیار میومدن پایین ،بینیشو گرفته بود و سرشو بالا ،هی تلاشمو میکردم ک ببینم خون اومده یا نه خدارو شکر سرخ شده بود ولی خبری از خون نبود هی دستشو میکرد تو بینیش ببینه خبری از خون هست یا نه خندم گرفت ولی بروز ندادم خدایی توقع خون داشت تمام تلاششو کرد ولی خون ندید چون طرفش خون دماغی بود توقع داشت اونم خون دماغی بشه حتی درد طرفشو دوست داشت یادم افتاد طرفش طی ضربه کوچیکی هم کف دستاش از خون دماغش پر میشد ،دوست داشت خون دماغی باشه مث طرفش؟
با اینکه اینا سر سازش ندارنا ولی برای فلانی اصلا هر چی اون میگه،کاش میتونستم بفهمونمش ک داری بد میری کاش میتونستم فهمونمش راه اشتباه میری ،علاقه و وابستگی باید ب یه اندازه باشه ،همیشه تو بیشتر نباش ،تیکه کلام هاش حرکاتش خیلی شبیه اونه ،واقعا اونو میپرسته کاش میشد بهش گفت بزغاله نباش اجازه بده اونم دوست داشته باشه تو اندازه دوتاتون دوست نداشته باش کاش میتونست بفهمه حرفامو ،ولی هنوز بچس :] ایشالا تا ی جایی عقلش بیاد سرجاشو اینشکلی ادامه نده خیلی ضربه میبینه _ خود نوشته:}
31-05-2021، 0:24
وقتی یک زن موفق را میبینم که خستگیناپذیر کار میکند، اغلب گوشهی لبش لبخندی نامحسوس وجود دارد و با اعتماد به نفس و مطمئن گام برمیدارد، با خود میگویم: «بی شک این زن در گوشهای از این دنیا یک مردِ عاشق دارد»
تنها نیرویی عظیم چون عشق، قدرتی شکستناپذیر به زنها میدهد. -ویکتوریا هولت
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|