02-11-2012، 14:31
منظور این سخن وبرخورد توهین آمیز شما چیست؟
مگه من شوخی دارم با شما آقای عزیز؟
|
آقا من اعتراض دارم! |
|||||||||||||||||||||||||||||
02-11-2012، 14:31
منظور این سخن وبرخورد توهین آمیز شما چیست؟
02-11-2012، 14:33
(02-11-2012، 13:34)بر پشت شیر،خورشید اثر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشتباه می کنی.تمامی مشکلات ما همین زبان هست.این همه مشکلات داخلی ایران همه به خاطر همینه.چون همه خودشون رو غیر ایرانی می دونن.اولا فرهنگ مردم ایران یکی هست.کاری با فرهنگ نداریم.اما زبان مشکل ماست.باید همه ی زبون ها از بین برن. نژاد ما آریایی هست.زبانمون پارسی هست و خطمون هم معلومه.البته شاید عوض بشه.ضمنا انقدر ما ما نکن.شما هیچ حقی ندارید.
02-11-2012، 14:36
اینکه شما میگید یک زبان باید از بین بره یک اخلاق امپریالیستی وطرحی استثماری هست ومورد قبول هیچ کس نیست ومنجر به شورش میشود زیرا توهین به یک قوم هست.
(02-11-2012، 13:45)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کدوم ملل شوروی؟ما می گیم هشتاد درصد ایرانی ها ایرانی هستن.اما تو شوروی هم اسلاو بود.هم آریایی بود.هم زرد بود.هر خری بود!به این نمی گن کشور.بهش می گن آش شعله قلم کار.قومیت محکوم به فناست.چون خیلی کم هستن.اما وقتی میگیم نژاد یعنی کلی ادم و با این همه آدم میشه دنیا رو زیر و رو کرد.تنها راه ایران این سهت.از بین رفتن بقیه ی زبان ها و روی کار آمدن زبان پارسی بدون عربی. (02-11-2012، 14:31)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بشین بینیم. نمی دونی دیگه. آخه بچه تو گه نمی کشی برای چی از این چیز ها حرف می زنی؟به خدا اگر بدونی فرق استعمار و استثمار چیه.یه چیزی رو یه جایی شنیدی همین جا داری مثل طوطی تکرار می کنی. (02-11-2012، 14:36)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راستی عکس خودت رو گذاشتی برای آواتارت؟خیلی باحاله.کلی خندیدیم. دیدی نمی دونی.استثمار چیه؟استعمار چیه؟تو فرق این دو تا رو نمی دونی بعد میایی می گی فلان؟ ما برای پیشرفت مردممون.برا یهمبستگی مردممون می گیم که همگی به چیزی برگردن که قبلا بودن.قبلا زبون همه یکی بود.خب الان هم زبون همه یکی بشه.اون موقع دیگه این همه جک و تفرقه بوجود نمی آد.
[undefined=undefined]کدوم ملل شوروی؟ما می گیم هشتاد درصد ایرانی ها ایرانی هستن.اما تو شوروی هم اسلاو بود.هم آریایی بود.هم زرد بود.هر خری بود![undefined=undefined]
این حرف شما توهین هست یعنی چه به ملتی خر میگویید؟ [undefined=undefined]راستی عکس خودت رو گذاشتی برای آواتارت؟خیلی باحاله.کلی خندیدیم.[undefined=undefined] شما آمدید اینجا تا جو انجمن را به هم بزنید ومدام دارید توهین میکنید وسخنان بی ربط میگویید. به همین دلیل یک هفته اخراج میشوید. استثمار به این معناست که شما بیاید یک کشور رو بگیرید واون هارو از حق زبان وفرهنگ محروم کنید. استعمار هم در لغوی به معنای اباد کردن است که به صورت ظاهری هدف به آباد کردن میدهد.
02-11-2012، 15:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-11-2012، 15:14، توسط بر پشت شیر،خورشید اثر.)
(02-11-2012، 14:33)هومن-نازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی کج فهمی حاجی! یه سوال الان فک کردی من ترکم که میگم ما؟ [/hr] اولا شما حق توهین به کسی نداری دوما فرضا که خواستی شخصیتتو نشون بدی با این حرفات، لااقل وسط بحث به این مهمی نظر نذار. آبروی هرچی ایرانی و مدعی فرهنگ چندهزارساله و پارسی هست رو بردی.... که مثلا از اصول اولیه زرتشت گفتار نیکه. حالا آواتار ایشون هر چی میخواد باشه ... نظراتت کاملا نژادپرستانه است. نژادگرایی چیز خوبیه اما تو عملا نژاد پرستی و نه فقط نژاد پرست بلکه گذشته پرست هم هستی ... به گند کشیدی این انجمنو این تاپیک رو حالا نظراتت هرچند درست هم باشه خریدار نداره.
02-11-2012، 15:16
ایشون اخراج شدن به مدت یک هفته به دلیل رفتار های زشتشان.
وبه نتیجه رسیده بودیم که احترام واتحاد بین قومیت ها یک مورد ضروری هست.
02-11-2012، 23:44
چرا من نبودم همیشه می خواستم در بحث تتاریخی شرکت کنم اما دیر می رسم
03-11-2012، 13:33
تمتم موضوعات رد تایید شده بازگشت
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
مردان کلاهدار و زن ریشدار/ چه کسانی به واقعه مسجد گوهرشاد اعتراض کردند؟ |