06-02-2012، 14:48
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-02-2012، 21:19، توسط dani gonderaz.)
من اکورد چند تا از اهنگ ها رو نوشتم شما هم میدونید بنویسید آکورد اهنگ غم تنهایی از فریدون فروغی ریتم slow rock 8/6 سنگین
Dm......F......................C.......................................Gm ...D7..........Dm
چرا وقتی که آدم تنها میشه غم و غصش قد یک دنیا میشه
Dm........F....................C........................................Gm ....D7..............Dm
میره یک گوشه پنهون می شینه اونجا رو مثل یه زندون می بینه
...........Dm......C.........................................................Bb.............Dm
غم تنهایی اسیرت می کنه تا بخوای بجنبی پیرت می کنه
A....Gm......................Dm....................A.............Gm.......................Dm............
وقتی که تنها میشم اشک تو چشام پر می زنه غم میاد یواش یواش خونه دل در می زنه
.........Dm..............C....................................................Dm..........C...................Dm
یاد اون شبها می افتم زیر مهتاب بهار توی جنگل لب چشمه می نشستیم من و یار
.............Dm.............................................................C.............................Dm
میگن این دنیا دیگه مثل قدیما نمی شه قلب این آدما زشته دیگه زیبا نمی شه
..............Dm...............................................................C...........Bb.................Dm
اون بالا باد داره زاغ ابرها رو چوب می زنه اشک این ابرا زیاده ولی دریا نمی شه
نظر یادتون نره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آکورد آهنگ پنجره ها از فروغی 8/6 سنگین (Slow Rock )
Am.............................F........................Am..........F........Am
پشت این پنجره ها دل می گیره غم و غصه دل و تو می دونی
Am...............................E......................Am..............F.....Am............
وقتی از بخت خودم حرف می زنم چشام اشک بارون می شه تو می دونی
Am..............F..................................................G..........Am
عمریه غم تو دلم زندونیه دل من زندون داره تو میدونی
Am................F................................................G..............Am
هرچی بهش میگم تو آزادی دیگه میگه من دوست دارم تو میدونی
Am...........F................................G...................F.......Am
می خوام امشب با خودم شکوه کنم شکوه های دلمو تو میدونی
Am............F....................................................G..........F....Am
بگم ای خدا چرا بختم سیاست چرا بخت من سیاست تو میدونی
Am.......E.............F.....G…........E.................F.............G...Am
پنجره بسته میشه ، شب می رسه چشام آروم نداره ، تو میدونی
Am.........E..................F....G..................E............F.......G.....Am
اگه امشب بگذره ، فردا میاد مگه فردا چی میشه ، تو میدونی
Am..............F..................................................G..........Am
Am............F........................................................G.........Am
هر چی بهش میگم تو آزادی دیگه میگه من دوست دارم تو میدونی
Dm......F......................C.......................................Gm ...D7..........Dm
چرا وقتی که آدم تنها میشه غم و غصش قد یک دنیا میشه
Dm........F....................C........................................Gm ....D7..............Dm
میره یک گوشه پنهون می شینه اونجا رو مثل یه زندون می بینه
...........Dm......C.........................................................Bb.............Dm
غم تنهایی اسیرت می کنه تا بخوای بجنبی پیرت می کنه
A....Gm......................Dm....................A.............Gm.......................Dm............
وقتی که تنها میشم اشک تو چشام پر می زنه غم میاد یواش یواش خونه دل در می زنه
.........Dm..............C....................................................Dm..........C...................Dm
یاد اون شبها می افتم زیر مهتاب بهار توی جنگل لب چشمه می نشستیم من و یار
.............Dm.............................................................C.............................Dm
میگن این دنیا دیگه مثل قدیما نمی شه قلب این آدما زشته دیگه زیبا نمی شه
..............Dm...............................................................C...........Bb.................Dm
اون بالا باد داره زاغ ابرها رو چوب می زنه اشک این ابرا زیاده ولی دریا نمی شه
نظر یادتون نره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آکورد آهنگ پنجره ها از فروغی 8/6 سنگین (Slow Rock )
Am.............................F........................Am..........F........Am
پشت این پنجره ها دل می گیره غم و غصه دل و تو می دونی
Am...............................E......................Am..............F.....Am............
وقتی از بخت خودم حرف می زنم چشام اشک بارون می شه تو می دونی
Am................F................................................G..............Am
هرچی بهش میگم تو آزادی دیگه میگه من دوست دارم تو میدونی
Am...........F................................G...................F.......Am
می خوام امشب با خودم شکوه کنم شکوه های دلمو تو میدونی
Am............F....................................................G..........F....Am
بگم ای خدا چرا بختم سیاست چرا بخت من سیاست تو میدونی
Am.......E.............F.....G…........E.................F.............G...Am
پنجره بسته میشه ، شب می رسه چشام آروم نداره ، تو میدونی
Am.........E..................F....G..................E............F.......G.....Am
اگه امشب بگذره ، فردا میاد مگه فردا چی میشه ، تو میدونی
Am............F........................................................G.........Am
هر چی بهش میگم تو آزادی دیگه میگه من دوست دارم تو میدونی