امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(10-05-2021، 22:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 22:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه برای سمبل باغ داران :|

بعد یه حزب باغداری درست کنی یه جنگ داخلی راه بندازی یه کشور بسازی نماد پرچمتم بشه سبد؟

سبد رو چاپ میکنم رو لباسای سربازا...پرچمم کامل رنگشو سفید میکنم...که نیازی به وجود سرباز و سمبل سبد نباشه

(10-05-2021، 22:52)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تو عکس گذاشتن مراعات مجردا رو نمیکنین؟ بچه ها که بماند Telegh_24

استغفرالله...یعنی چی حاج اقا!
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
آگهی
(10-05-2021، 22:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 22:52)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها هاااا
رو کی کراش زدی برادر؟
شقایق یا اون دختر دیگه یا امیر ؟

امیر:/
محتوی حرفم این بود:/؟؟؟؟

(10-05-2021، 22:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 22:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد یه حزب باغداری درست کنی یه جنگ داخلی راه بندازی یه کشور بسازی نماد پرچمتم بشه سبد؟

سبد رو چاپ میکنم رو لباسای سربازا...پرچمم کامل رنگشو سفید میکنم...که نیازی به وجود سرباز و سمبل سبد نباشه

(10-05-2021، 22:52)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی مراعات همسایه ها رو بکنید 
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus
(10-05-2021، 22:56)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 22:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها هاااا
رو کی کراش زدی برادر؟

امیر میدونه دلتو بُرده؟
اره :>>
(10-05-2021، 22:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سفید شده نماد عارف دیر اومدی 
الان یهو بنفش محوی داخلش داره:/

(10-05-2021، 22:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 22:56)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر میدونه دلتو بُرده؟
کاملا تکذیب میکنم..... واقعا تکذیب میکنم دوباره هم تکذیب میکنم 
#نه به همسایه ازاری
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS*
(10-05-2021، 22:56)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها هاااا
رو کی کراش زدی برادر؟

شما راحت باش :'|
(10-05-2021، 23:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 22:56)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wow:/
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-05-2021، 22:58)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 22:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر میدونه دلتو بُرده؟
#نه به همسایه ازاری

امیررررررر @"Mr.Alef" بیا که خاطر خواه داری :'
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(10-05-2021، 23:01)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 23:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wow:/

به مولا
همسای ایی که ستونه باید راحت باشه =\
(10-05-2021، 23:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 22:58)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#نه به همسایه ازاری

امیررررررر @"Mr.Alef" بیا که خاطر خواه داری :'
آه مظلوم گریبان گیره ها!
(10-05-2021، 22:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 22:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@мσнα∂єѕєн
او حسین کرمانشاهان عکسی وار سنده یا سیلیپسن؟!

._. ؟
:7!
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان