امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(10-05-2021، 10:26)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 10:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ
منم چشام ب خاک رفتن Big Grin

مخمو يه خونه تكوني اساسي نياز داره :!
اره بابا منکه بعد کنکور میخوام ب تنضیمات کارخونه برگردم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
آگهی
(10-05-2021، 10:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــآم :!
(محض رضاي خدا هم يه جواب سلام بديد واجب بودنش به كنار :!)

سلام بر شما
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، shghyegh
(10-05-2021، 10:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 10:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــآم :!
(محض رضاي خدا هم يه جواب سلام بديد واجب بودنش به كنار :!)

سلام بر شما

عليك سلام خوبـي؟

(10-05-2021، 10:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 10:26)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخمو يه خونه تكوني اساسي نياز داره :!

اوف منم بعد آزمون ورودي بايد اين كارو بكنم (:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(10-05-2021، 10:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 10:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر شما

عليك سلام خوبـي؟

(10-05-2021، 10:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره حتما پیشنهاد میکنم این کارو بزا اولویت چون بعدش انقد سبک میشی ک نگو Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
(10-05-2021، 10:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 10:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عليك سلام خوبـي؟

اره حتما پیشنهاد میکنم این کارو بزا اولویت چون بعدش انقد سبک میشی ک نگو  Big Grin

چشــــــــــــم رو چشم (:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(10-05-2021، 7:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم پارسال مث شما حضوری دادم :/
مجازی خیلی عقده ایی بازی درمیارن معلما

صبح بخیر...چطوری؟

ولی پارسال اگ کرونا انقد زیاد بود منو خفم میکردنم نمی‌رفتم حضوری بدم ._.*
تو واقعیتم همینجوری بودن والا ، مجازی بدتر شده -_-

عالی ^^ ،  تو چطوری پسر ؟ همه چی رواله؟

(10-05-2021، 8:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش بی عدب

چی گفتم مگه vv:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus
@آمین من همه ی پ.خ های ایشون رو چک کردم و هیچ مزاحمتی در کار نبود !
 سپاس شده توسط shghyegh ، حسین کرمانشاهان ، Medusa
(10-05-2021، 11:11)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 7:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم پارسال مث شما حضوری دادم :/
مجازی خیلی عقده ایی بازی درمیارن معلما

صبح بخیر...چطوری؟

ولی پارسال اگ کرونا انقد زیاد بود منو خفم میکردنم نمی‌رفتم حضوری بدم ._.*
تو واقعیتم همینجوری بودن والا ، مجازی بدتر شده -_-

عالی ^^ ،  تو چطوری پسر ؟ همه چی رواله؟

(10-05-2021، 8:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش بی عدب

چی گفتم مگه vv:

به مولا :/
لعنتیای جآذآب میخواستن یه کاری کنن ما امسالم حضوری بدیم :|

شکر....خوبم ممنون...همه چی که نه
 سپاس شده توسط shghyegh ، Ɗєя_Mσηɗ
عجــيبه :!...
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
91‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 205 مهمان