امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(10-05-2021، 9:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 8:41)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عده افت میرن تو پ.خ
ادعای عاشقی میکنن چرت و پرت میگن
مثل همین
@حسین‌کرمانشاهیان

این اقا مزاحمت ایجاد کرده؟

(10-05-2021، 9:20)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا یه کاری میکنید ادم هنگ میکنه.ما تو گفت گو ازاد حرف میزدیم راجب خواب بعد که حرفش زیاد شد داخل پیام خصوصی حرف زدیم اینجا رو اشغال نکنیم.الانم نمیدونم اصلا چی شده که دارید اینطوری میگید.پیام هاهست خواستید رمز کاربری و میگم بیا برو بخون ببین من پیام عاشقانه ای چیزی دادم
پیامارو تو پ.خ برای من بفرستین

بلد نیستم
آگهی
(10-05-2021، 9:26)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 9:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اقا مزاحمت ایجاد کرده؟

پیامارو تو پ.خ برای من بفرستین

بلد نیستم
یک راهش اینکه
اسکرین شات بگیرید از پیاما .
بعد اون اسکرین شات رو اپلود ( بالای صفحه که نوشته آپلود عکس ) کنید و لینک مستقیمش رو داخل پ.خ من بفرستید
من ۸ساله اینجام.خدایی تو پروفایل کدومتون اومدم تا حالا؟که بخوام مزاحمت ایجاد کنم؟یه نظر سنجی بذارید ببینید کی از دست من ناراحته؟زمانی که هیچکدومتون نبودید من اینجا پست های علمی میذاشتم بلکه اماره سایت بره بالا.حالا یه خورده پیر شدم دیگه پست کمتر میذارم.این که یکی بیاد بگه فلانی فلان کار و کرد لطفا سریع همگی نرید به سمتش و بهش حمله نکنید.من هیچ کاره اشتباهی نکردم.اگه میکردم الان بهم فشار نمیومد
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS ، Medusa
(10-05-2021، 8:30)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
اقا بیا یه سری این عوضی ها رو جمع کن نرن دختر مردم و گول بزنن

ادبیات بی ادب شعر بلد

(10-05-2021، 8:41)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 8:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشده؟؟

یه عده افت میرن تو پ.خ
ادعای عاشقی میکنن چرت و پرت میگن
مثل همین
@حسین‌کرمانشاهیان

ای حسین شیطون کارهای بد بد؟؟

(10-05-2021، 9:33)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ۸ساله اینجام.خدایی تو پروفایل کدومتون اومدم تا حالا؟که بخوام مزاحمت ایجاد کنم؟یه نظر سنجی بذارید ببینید کی از دست من ناراحته؟زمانی که هیچکدومتون نبودید من اینجا پست های علمی میذاشتم بلکه اماره سایت بره بالا.حالا یه خورده پیر شدم دیگه پست کمتر میذارم.این که یکی بیاد بگه فلانی فلان کار و کرد لطفا سریع همگی نرید به سمتش و بهش حمله نکنید.من هیچ کاره اشتباهی نکردم.اگه میکردم الان بهم فشار نمیومد

تتلو هم که گوش میدی نچ نچ

(10-05-2021، 9:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ariyan22222
@امیر539
@حسین کرمانشاهان
اگه خطایی ازتون ببینم بدون توجه به مدیریت تا پای محرومیتم جلو میرم  خجالت بکشین از سنتون واقعا,
کاری میکنم نسلتون منقرض شه! تو این انجمن کسی حق نداره مزاحمت ایجاد کنه میتونید برین سایتای چت روم دیگه هر غلطی دوست دارین انجام بدین.
اون روی سگ منو بالا بیارین لطفا چون برای هممون بد میشه

یا ابول
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-05-2021، 9:33)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی سمت کسی نمیره که همینجوری الکی :>
تا پیاما نباشه که کسی نمیتونه کسیو مقصر بدونه .
شما ۸ ساله اینجایی ، چجوری نمیدونی چطور باید پیامارو بفرستی
این خانوم هم که میگه پیامارو پاک کرده!
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
خوبه که من تا حالا از اینکارای بد بد نکردم Telegh_46
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus ، شـــقآیــق
(10-05-2021، 9:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه که من تا حالا از اینکارای بد بد نکردم Telegh_46

شما گُلی
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS
(10-05-2021، 9:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 9:33)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم پیام ها رو داره بگو بفرسته.کلی پیام و یکی یکی برات بفرستم بلدم.یه جا بلد نیستم که.
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-05-2021، 9:40)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 9:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم پیام ها رو داره بگو بفرسته.کلی پیام و یکی یکی برات بفرستم بلدم.یه جا بلد نیستم که.

میگن ندارن متاسقانه
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(10-05-2021، 9:20)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 9:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ariyan22222
@امیر539
@حسین کرمانشاهان
اگه خطایی ازتون ببینم بدون توجه به مدیریت تا پای محرومیتم جلو میرم  خجالت بکشین از سنتون واقعا,
کاری میکنم نسلتون منقرض شه! تو این انجمن کسی حق نداره مزاحمت ایجاد کنه میتونید برین سایتای چت روم دیگه هر غلطی دوست دارین انجام بدین.
اون روی سگ منو بالا بیارین لطفا چون برای هممون بد میشه

والا یه کاری میکنید ادم هنگ میکنه.ما تو گفت گو ازاد حرف میزدیم راجب خواب بعد که حرفش زیاد شد داخل پیام خصوصی حرف زدیم اینجا رو اشغال نکنیم.الانم نمیدونم اصلا چی شده که دارید اینطوری میگید.پیام هاهست خواستید رمز کاربری و میگم بیا برو بخون ببین من پیام عاشقانه ای چیزی دادم
بله شما کم مونده به مادر بنده هم مزاحمت ایجاد کنید.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 186 مهمان