امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(09-05-2021، 23:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 23:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من از نزدیک دیدم:/

ب چ دلیلی دقیقا؟:/
عدم موافق خانواده که اگه نادیده بگیریمشون میتونه منجر به آسیب فیزکی که در ناحیه فوقانی بشه (;

میتونستی با کلاستر بگی...که مثلا برنامه ریزی کردی برا خودت 4fvf

خوب...فعلا خداحافظظظ
 سپاس شده توسط моои ، Mohlek ، شـــقآیــق
آگهی
(09-05-2021، 23:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 23:15)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوگلو ایسگا کردم فک میکنه کره ایم

بچه هفته دیگه امتحان دارینا!

فازتو خریدارم -_-

میدونم تا سحر بیدار موندم قرآنو کامل خوندم و ...

توهم نزن برادر
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 23:39)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 23:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عدم موافق خانواده که اگه نادیده بگیریمشون میتونه منجر به آسیب فیزکی که در ناحیه فوقانی بشه (;

میتونستی با کلاستر بگی...که مثلا برنامه ریزی کردی برا خودت 4fvf

خوب...فعلا خداحافظظظ
نکشیمون متفکر   Telegh_01
منم برم فعلا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، شـــقآیــق ، Prometheus
(09-05-2021، 23:26)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 23:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدام آیه؟

ایه ۸۱ سوره اسرا
چه تفاهمی منم همین سوره رو میخونم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 23:44)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 23:26)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایه ۸۱ سوره اسرا
چه تفاهمی منم همین سوره رو میخونم

عالی
:}
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
دالی 10
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(09-05-2021، 23:30)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 23:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله هیچکیو جز تو و اون-ـ- ندارم.-.

عسیسم 
اونم منم چند تا من میخوای .-.

تو تکی هزارتا میخوام از توD:

(09-05-2021، 23:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 23:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هفته دیگه امتحان دارینا!

فازتو خریدارم -_-

توهم نزن برادر
برو صلوات نذر کن حضوری نریم):
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(09-05-2021، 22:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 22:22)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم ممنون شما خوبی.-.

شکر ، خیر

چرا؟ البته اگه فضولی نباشه._.
اگرم هس دیگه ب من چ:/
ناشناس
(10-05-2021، 6:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 23:30)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسیسم 
اونم منم چند تا من میخوای .-.

تو تکی هزارتا میخوام از توD:

(09-05-2021، 23:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توهم نزن برادر
برو صلوات نذر کن حضوری نریم):

بخدا نذر کرده بودم اگ مجازی بشه فلان کارو میکنم

ولی ستاد مقابله با کرونا تیر خلاص رو زد

(10-05-2021، 7:22)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 22:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر ، خیر

امتحانامون حضوریه

البته من مشکای باهاش ندارم ولی ریاضیو هیچی از اول سال نفهمیدم نمیدونم چ غلطی کنم سر جلسه حضوری
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss ، Emmɑ
(10-05-2021، 7:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 7:22)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانامون حضوریه

البته من مشکای باهاش ندارم ولی ریاضیو هیچی از اول سال نفهمیدم نمیدونم چ غلطی کنم سر جلسه حضوری

خوبه باز تو فقط یه درسو بلدنیسی
من از اول سال هیچی نخوندم هیچی از هیچکدوم کتابا نمیدونم
و همچنان ب امید غیرحضوری شدنش نشستم
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 127 مهمان