04-05-2021، 16:54
ازونایی که فقط لالایی بلده و خودش خوابش نمیبره.
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
|||||||||||||||||||||||||||||
04-05-2021، 16:54
ازونایی که فقط لالایی بلده و خودش خوابش نمیبره.
04-05-2021، 17:11
عام نمیشناسم
کلا ی بار باهم حرف زدیم ک اونم ی بحث بود البت ک یادمم نمیاد درباره چی بود خلاصه ک چیزی ازت نمیدونم گل.-. •موفق باشی
04-05-2021، 19:48
زیاد نمیشناسم
لیست چیزایی ک راجع بهش میدونم: 1-دختر باهوشیه و نخبگان میخونه 2-دوست داره پسر باشه 3-نقاشیش خوبه و موفق باشی ![]()
(03-05-2021، 16:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زیبا بود*✔︎ (03-05-2021، 17:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یادت میاد حسین؟!چقدر حرف میزدیم باهات میتونستم صحبت کنم بدون اینکه قضاوت بشم ،has a good feel(:: خاب این اولین بار نیست که همه فکر میکنن من ۱۹ /۲۰ دارم:^ هم این موضوع خوبه و البته گاهی بد باورت میشه خودمم نفهمیدم دارم چه غلطی میخورم(به قول ارمیتا)lol حس میکنم باید اون سردی اتفاق میفتاد و حد و مرزا به جاهای اولیه بر میگشت اره راست میگی اعتماد دیر چیز خوبیه چیزی که قبلا نداشتمش و ازش کلییییییییی ضربه خوردم روحیه و مودم بستگی به اتفافات اون روز دارهD: اخ شوهر بی وفا کجایی با اون خر سفیدت:v باور کن اون منو کشت(: بدجورم کشت قلبمو گرفت دستش بعد انقدر فشار داد تا ترکید خلاصه اینکه من هنوز بچم و کلی راه مونده[= مرسی از نظرت (03-05-2021، 17:59)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به به ارشِ عزیز من مغرور؟! من انقدر ادم فان و خودمونی هستم که خدا میدونه^^ خود پسندد؟!lolهمه دوستام میدونن که چقدررر اعتماد به نفسم که کمه مرسی که فکر میکنی ادم فهمیده ایمlol هوم مرسی^^ من به شدت رکم اگه چیزی در مورد کسی ببینم سریع بهش میگم بدون رو درواسی واقعا مغرور نیستم^^فقط یخم باید اب شه ،بعد باید به زور جمعم کردlol منم شرمنده ام پسر گل که گاهی باهات برخورد بدی داشتم مرسی از نظرت
(03-05-2021، 18:20)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دورد بر تو:v! مگه الان دختر بدی ام؟-_-دختر به این دسته گلی:^ هوم پلاتو جای بدی نبود <: بودم؟!-_- اره دیگه هردومون مثل خروس جنگی بی دلیل به جون هم افتادیم واقعا چرا؟!حالا که دوستیم پس شکر^^ مرسی از نظرت عزیز امیدوارم تو هم همیشه در همه جا موفق و شاد باشی (03-05-2021، 18:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتی شما برای بار هزارم هم عرض بفرمایید جواب بنده خیرر است:^ هوم خوبی از خودته^^♡ولی یادته چقدرررر دعوا میگرفتیم؟.-. هوم میمون ها موجودات جالبی ان از نظر همه ![]() حتما حواسم به هر دوتاشون هست با تماااااااامممممم وجود اخه من زشتممممممممممم(": نگران نباش همیشه حرفای مردم برام بی ارزش بوده و هستD= اگه همه مون بخوایم با حرفای مردم زندگی کنیم نسلمون منقرض میشه(: مرسی از نظرت گلم♡ (03-05-2021، 18:36)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود بر تو^^ شبح مرگ اجنه و من؟!._.عجیبه دختره اممم؟! ![]() اها اممم مهربون-_- جدی نه به قول حسین عصبی و خشمگین<: من کابوسم برات:|¿ مرسی از نظرت (03-05-2021، 23:11)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست دارم نظر دیگران رو همیشه در مورد خودم بدونم<: تا بتونم اگه رفتار بدی دارم درستش کنم(:
(04-05-2021، 3:16)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره من جستجوگر بزرگی هستم ![]() اره دیگه رشت دیار من است.... چشم چشم ولی ساداتی هستم که نماز بلد نیست.-. ولی باشه دعا میکنم یه روزی که نماز یاد گرفتم هوم به هنر علاقه دارم^^ درس خوان بودم ولی امسال رو قشنگ همه با تقلب[: مرسی از نظرتون (04-05-2021، 8:20)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صنم صنم ،صنم صنم،صنممم، صنم صنم(اهنگین بخون)** خاب من با نظرای تو و بهار اشک در چشمانم جمع شد(": واقعا من به تو یاد دادم؟(:من؟!برام غیر قابل باوره ولی خاب نظر شما اینه و من میدونم صنمم هیچ وقت اشتباه نمیکنه پس واقعا ممنونم که همچین نظری داری میدونی یکی از دغدغه هام اینکه که یه روز( که امیدوارم هیچ وقت اون روز نیاد )تموم دوستامو با رفتارم از دست بدم یا از خودم دورشون کنم؟!(: این فکر روح من اتیش میزنه!(: روزای زیادی هست که منم مثل هر ادم دیگه ای کم انرژی و بی حوصله ام ولی سعی میکنم تمام اون بی حوصلگی ها رو تو خودم بریزم و یه لبخند فیک بزنم و برم به همه بگم که من بهتر از این نمیشمD:* زشتی دردسر داره:^ اره دیگه،از بچگی خانوادم طوری بزرگم کردن که برای هر چیزی برنامه ای داشته باشم و این موضوع یکی از ویژگی های بارز خانوادگی مایه بوس بهت خانوم زیبا^^♡ مرسی از نظرت
(04-05-2021، 11:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهارم کسی که از همه بیشتر مشتاق خوندن نظرش بودم(::: واییی بهار من با خوندن نظر تو فقططط گریه کردم(": از بس خوب بود از بس با عشق بود متنت از بس توش مهربونی تو حس میشد خاب شروع میکنیمD= من واقعا یه ادم معمولی ام با کلییی عیب و ایراد که تو چون خودت خوب و فرشته ای همه رو به چشم خوب و عالی میبینی خودت خوب میدونی من اصلا نمیتونم تظاهر کنم حتی اگه بخوام همیشه سعی میکنم بقیه رو خوشحال کنم اما گاهی بعضیاا از این مهربونی سو استفاده میکنن و فکر میکنن خنگم یا و.....در صورتی سعی دارم میکنم فقط این دنیا رو سفید کنم(: همون طور که گفتم تو این راه خیلی اسیب دیدم میخورم ولی خاب ارزششو داره شاید بتونم در یک ادمی،تغییری ایجاد کنم بهارِ من، فرشته اصلی تویی که منو خوب میبینی یکی از ویژگی های خوب من اینکه که راز دار خیلی خوبی ام طوری که چندین بار به خاطر این راز داری خیلی ها رو ناراحت کردم دوستام بخشی از منن و منم اجازه نمیدم هیچ ادمی کسایی که بخشی از منن رو ناراحت کنن من ادمی ام که حتی اگه ناراحت باشم یه فیک اسمایل میزنم و میگم خوبم شلوغی حس بهتری بهم میده شلوغی دور خودم نه شلوغ ای که پر از سر و صدا باشه اما هیچکس سمتم نیاد نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه.-. استعداد های خاصی من ندارم که(:تو از هر انگشتت یه هنر میباره** خاب حس میکنم این سادگی به خاطر خوش بین بودن به همه ادماس مرسی که اینننن همه نظر زیبا در موردم نوشتی نظراتی که میدونم هر موقع بیام بخونم حالم خوب میشه مرسی که هستی زندگی♡ منم دوست دارممم♡♡♡ مرسی از نظرتتت♡♡♡♡♡♡♡♡ (04-05-2021، 16:54)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیخوابی چیز خوبیه✔︎ (04-05-2021، 17:11)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی از نظرت گلم (04-05-2021، 19:48)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی از نظرت دختری*-*♡
06-05-2021، 14:45
(04-05-2021، 11:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. +خیلی دختر خوبیه ![]() ![]()
08-05-2021، 7:18
من داوطلبم..
08-05-2021، 10:40
با حضور @"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|