29-04-2021، 12:27
خيلي ساده و راحت
بچه خوبيه :|)
آرزوي آرامش بيشترD:
از اونجايي كه ادم فوضوليم اينو فهميدم وگرنه نميفهميدم :!
بچه خوبيه :|)
آرزوي آرامش بيشترD:
از اونجايي كه ادم فوضوليم اينو فهميدم وگرنه نميفهميدم :!
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
29-04-2021، 12:27
خيلي ساده و راحت
بچه خوبيه :|) آرزوي آرامش بيشترD: از اونجايي كه ادم فوضوليم اينو فهميدم وگرنه نميفهميدم :!
30-04-2021، 16:52
سلام العلیکم (:
من قبلا گفته بودم این پسر متفاوته چون برای خودش زندگی میکنه و رفتار میکنه که این حرکت هم جذابه هم جسورانه شاید به بقیه خیلی بها نده و کاری که خودش فکر میکنه درسته رو انجام میده ادم رُکیه حرفشو همیشه میزنه و شاید به عواقبش فکر نکنه . در کل شخصیت جالبی داره چون مثل این آدم کم پیدا میشه مثلا میدونم جلو ظلم سر خَم نمیکنه lol به نظر میاد ادم مناسبی واسه درد و دل کردنه و باید راز دار خوبی باشه بر عکس اینکه گفتی همه فکر میکنن تو بدی ، من اصلا اینجوری فکر نمیکنم واسه خودت زندگی کن (:
30-04-2021، 19:28
سلام معرفت
راستش من ازش جز خوبی ندیدم خیلیم بامعرفت و باحاله اینو همیشه هم ب خودش گفتم خیلی شوخه و بانمک عام خب فحش هم اگ بخواد بدع اول نگا میکنه اگ جنبه داشته باشی این کارو میکنه تا اینجا ک شناختمش مث خودم حوصله رل زدن هم نداره خلاصه ک رفیق با معرفتیه و من دوسش دارم^_^♡
01-05-2021، 0:52
دوتا خاطره ریز ازش دارم و دیگر هیچ
در اوان دیدار کراش زده بود رو عکس آقا ابراهیم و یکم تعارف تیکه پاره کردیم/ اشتباه نگرفتم؟! / یکی هم امشب آن قدر با رفیقاش همره صوتی جلی و شوقی بسیار حاجی حاجی گفتن آدم یاد کعبه مکرمه می افته البته این یادآوری برا خوباست ما فوقش یاد کمپ ایکس ری می افتیم
01-05-2021، 7:01
(28-04-2021، 9:53)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قربونت ستون فدایم (; (28-04-2021، 9:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بسیار بسیار خرسندیم که از دو عامل تشویق و تخریب بصورت همزمان استفاده کردی و ما رو به فیض رسوندی دمت گرم (28-04-2021، 9:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوستان این نکته رو اضافه کنم که عکسمو جدیدا بش نشون دادم و بنده خدا داشت سکته میکرد دیگه بزور جلوشو گرفتیم دمت گرم (; (28-04-2021، 10:41)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دمت داغ تهخیخیخیو (28-04-2021، 10:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ژوووون D: اصن آدم عشق میکنه وقتی این حرف میزنه ناموصا میمیری همیشه اینجور از ما تعریف کنی ؟ خداوکیلی جای دوری نمیره (; (28-04-2021، 11:39)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شمام دمت گرم (28-04-2021، 12:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزانی که به من تو نظر سنجی رای ندادن ببینن و عبرت بگیرن که چه دسته گلی رو از دس دادن (28-04-2021، 13:03)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آقا من حرفی ندارم اصن همه این حرفا به کنار ناموصا wdf?????? نه خداوکیلی wdf ؟؟ الان من d رو چ فرض کنم؟ what dad fuck ؟ ناموصا نکنین ازینکارا زاکس میشه خداییش دمت گرم آبجی (28-04-2021، 14:49)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دمت گرم عزیز خداوکیلی هر کی به من بگه بی ادب دیگه تو نباید بگی فحشایی که تو پ.خ ب ما میدی رو اگه به پلیس فتا اسکرین بدیم 3 ماه حبسو واست رو شاخش میبرن بازم مرسی (; (28-04-2021، 18:50)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کوتاه و مهم ! تشکر (28-04-2021، 22:23)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قربونت پسر دمت خیلی گرم (; (29-04-2021، 9:41)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قربونت دادا لطف داری بمولا (29-04-2021، 10:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (29-04-2021، 12:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما قبل از گفتن چیزی مواظب باش گربه ها نخورنت دمت گرم (29-04-2021، 22:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا اسممون که امیرحسامه ولی خب همون حسام صدامون میکنن والا من مثبت نشدم فقط خودمو با اینجا وفق دادم دمت گرم (30-04-2021، 16:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توصیفی دقیق و صحیح ! با تشکر (; (30-04-2021، 19:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واعی ببین کی اومده افتخار دادین بمولا دمت گرم (; (01-05-2021، 0:52)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همینکه شما اصن از ما تصور کنی واسمون جای شکر داره برادر دمت گرم (; خب خب داداشیا و آبجیای عزیز دمتون گرم واقعا اینتظار این تعداد رو نداشتیم و نداریم هر چند نصفتونو بزور تو پ.خ کشوندم تو تاپیک ولی بازم دمتون گرم حقیقتا اون بی ادبی رو من فقط اسمم بد در رفته وگرنه عزیزان همیشه حاضر در صحنه تک و توک چیزایی گفتن و روی مارو کم کردن که هیچ خیلی گوگولی مگولی پستشون پاک شد و کسی هم حرف نزد فقط ما این وسط خار داریم (; بازم مرسی
01-05-2021، 21:13
خب خب من نبودم منم ی نظری بدم
بی ادبه کم نه زیاد -_- بسیار بسیار منحرف من فک میکرم 14 سالشه تو نگو 16 سالشه از نظر ادب یکم از قبل بهتر شده کاری به بقیه و حرف مردم نداره اول ک میبینیش خیلی خوشت ازش نمیاد ولی وقتی باهاش هم صحبت میشی میفهمی پسر خوب و باحالیه پایس و همچنین با جنبه موفق باشی
02-05-2021، 15:43
بنظرم او بسیار زیباست و در عین حال خشمگین و در هر حال متفکر به سوی نیمه ی تاریک وجودیش و اینک اوست که میخواهد برای خویشتن بهترین عملکرد را کسب کند.........
02-05-2021، 15:49
(01-05-2021، 21:13)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نهایت تشکر رو از شما و همچنین دست اندر کاران کره ای و برادر عزیزمون سهون رو داریم v: والا بزرگی به عقله که بر این مبنا من الان باید ۲ ساله باشم دمت گرم (; (02-05-2021، 15:43)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دمت گرم دادا (;
با حضور @*Aɴѕel*
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|