29-04-2021، 12:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-04-2021، 12:03، توسط THEDARKNESS.)
(29-04-2021، 11:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از دوم ابتدایبم تا ۷ ام تکواندو کار میکردم. ۲ تا مقام یه سومی و یه اولی تو شهرستان اوردم. بعد مقام اولم دیگه تکواندو نرفتم از کلاس نهم هم رفتم سراغ والیبال. تا حاالا توش طلا نگرفتم ولی خب خودم احساس میکنم از تکواندو موفق تر عمل کردم.
(29-04-2021، 11:02)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره
یس .-.
نیتت خالص نبوده لابدv:
مشهدی هستی ؟ |:
من کلا تو دو حالت دیده میشم تو راه اهن
یا دارم میدوئم چون خیلی دیر کردم و به قطار نمیرسم
یا تازه رسیدم و دارم از خستگی میمیرم
پس طبیعیه ندیده باشم |:
(29-04-2021، 11:03)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@*VENUS*
رشتت چیه؟
ورزشی یا دانشگاه ؟lol
ورزشی تکواندو
دانشگاه روانشناسی
(29-04-2021، 12:00)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خود انجمن زده دیروز وگرنه من از اسفند زدم غیبت تا بعد کنکورم. ولی خب نرفتم.
(29-04-2021، 11:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زمانش از دیروزه،؟
برو دقت کن
كور كه نيسم
ميخواستم بت بگم سه بار رفتم ديدم :!