امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳

چطور جرعت میکنید عکس منو سپاس نزنید خیارشورا؟ها؟
بگم سهون کتکتون بزنه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa ، THEDARKNESS ، شـــقآیــق
آگهی
(26-04-2021، 22:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 22:13)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه. تازه اینا که درامای بوجی‌موجین، درامای همراه با درد و خونریزی لازمه هرچند وقت یه بار. آدرنالین تزریق شه تو رگ‌های انجمن. :v

اخ دلم از اونا میخواااادددد ^^

می‌سازیم ایشالا D: هشتگ میک فلشخور گریت اگن.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(26-04-2021، 22:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 22:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحاناتون کیه؟برای ما تیره):
فکر اینکه تا تیر باید جزوه بنویسم مغزم رگ ب رگ میشه
خداروشکر^_^♡

نه تو چی._.
از خرداد T_T

خدا به دادمون برسه
من خیلی از روزه گرفتن خوشم میاد ._. یعنی اصلا بحث دینیش به کنار
از خوده روزه گرفتن خوشم میاد ._.
منتهی معده ی ضعیفم یاری نمیکنه
چند روز گرفتم ولی حالم بد شد >.<

چ خوب):
اره حس خوب داره
منم رفلکس دارم نمیتونم مدت زیادی گشنه بمونم )":
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
حوصلم سر رفت.
@lady_tailor
اتفاقی که گفتی افتاد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-04-2021، 22:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم فقط یکم کبودی دارم

بمیرم. ):
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(26-04-2021، 22:20)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 22:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم فقط یکم کبودی دارم

بمیرم. ):

خدانکنه
مهم عشقه ک من و سهون داریم
نمیدونم بچه ها میگم عشق کورت کرده
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-04-2021، 19:01)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 18:42)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چقدر سخت. اگه ترجمه نمیکردی نمیفهمیدم اصن

@حسین کرمانشاهان

@tavsa

من و چراتک کردید

تا حرف بزنی
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(26-04-2021، 22:18)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 22:08)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
@*VENUS*
بیایید دست در دست هم"با رعایت شعونات اسلامی" به مهر..ملیکارو نجات بدیم v:

ملیکا خودش قهرمان قصه‌ست، نیازی به کسی نداره که نجاتش بده! 

129f تو قصه من قهرمانی وجود نداره
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
خب دیگههه خوش گذشت
شب همگی بخیر عشقا ^^
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، THEDARKNESS ، Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق
(26-04-2021، 19:01)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 18:42)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چقدر سخت. اگه ترجمه نمیکردی نمیفهمیدم اصن

@حسین کرمانشاهان

@tavsa

من و چراتک کردید
داداچ بیا وسط ببینیم شمارو یکم
یکم فیض ببریم با حرفات D:
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان