(25-04-2021، 15:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با شخصیت - باحال - مهربون
دقیقاً همینطوره.
✅ (((:
(25-04-2021، 15:28)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خواستم رو سفیدت کنم!
سلام علیکم و الرحمه الله و برکاته
صنم بانو و چشمانی همچو معجون بر حال یار(چه میکشه این یار)
ایشون رو نمیشناسم اگر غلط غلوط زیاد داشتم شما به بزرگی خودتون ببخشید ما رو سنگ رو یخ نفرمایید!
سقم دارد بگویم این بانو بشدت خوش بیان و دلبر است(هی هی دختر پلی کنید ادامش و بگم)
بشدت هم زیباست البته که من فقط چشامای ایشون رو ملاحظه فرمودمLOL
خوش برخورد!اهل مطالعه(اینطور به نظر میاد)
خلاصه که گلی در سبزه زار(خودمم نگرفتم چی گفتم سیس ماست پلی کنید جمع شه قضیه)
اگر دیدی زیادی سوتی دادم
بدون که زیادی سوتی دادم
خداپشت و پناه شما باشد
به قول یکی از اساتید خدا رو به شمای بزرگ میسپارم!
و حال دگر واقعا خداحافظ شما باشد
قربون قدت برم. :* تو خودت زیباترین و خوشبیانترین و گلدرسبزهزارترینی که. من چشمام قشنگه، تو همه چیزت!
❤️
سوتیِ چی؟ همهش به به و چه چه بود که مادر. از خدامم باشه. خخخخ.
(25-04-2021، 15:47)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منتظر همچین لحظه ای بودم که تصورم رو از ایشون بنویسم
صنم خانوم،من بازم از شما بخاطر تصور زیبا و کاملتون ازتون تشکر میکنم♡
صنم خانوم،یا نیکی خانوم فرد مهربان،درک کننده و همه کاره ای هستند
هر چند این تصوری که من از شما دارم به اون طولانی ای نیست
ولی میخواستم به طور کامل خیال و نگاهم رو نسبت به شما بنویسم
ایشون فرد کم حرفی هستند،ولی ما با همین حرف های کم با ایشون دوست شدیم
در واقع همه ما دوست ایشون هستیم،
باید بگم که ایشون فرد دِواینتی هستند
یعنی در یه سری مسائل به صورت انحرافی وارد داستان میشن،و مثل یک فرشته عمل میکنن
و دعوا یا بحث یا هر چیزی که بد باشه رو خیلی زود و منطقی رفع میکنند
یعنی بین دو گروه از هیچکدوم طرفداری نمیکنند و سعی میکنند عادلانه و صبورانه چیزی رو به اتمام برسونن
و این ویژگی رو خیلی ها ندارن و براشون باعث مشکل میشه ولی
مهم شخصیت و شرف انسانه که باعث میشه بقیه بگن:وای عجب آدم خوبیه بیا باهاش دوست بشیم
و این خانوم این ویژگی رو داره و جالبه من حتی ندیدم ایشون دعوا بکنه یا بخواد چوبی به سر کسی بزنه
به هر حال باید بگم که،انسان نسبت به تمام موجودات برتره،انسان میدونه
انسان فکر میکنه،انسان اخلاق داره و حتی میتونه کاراش رو منطقی انجام بده
میتونه خوش بین باشه و با همه با لطیفی و مهربونی رفتار بکنه
و اینها ویژگی هایی هستند که در قلب این انسان مهربان،نهفته است♡
پرهام عزیز من **
ممنونم، من به این خوبی نیستم، و وقتی تو من رو انقدر خوب دیدی نشونهی زیباییهای درون خودته.
دواینت؟ Deviant؟ معنیش رو نمیدونستم. سرچ کردم. اولش آورد که:
a person who differs markedly from what is considered normal or acceptable
گفتم همون "متفاوت" خودمونه دیگه لابد. به به. چه همه خاص! چه همه خفن! کول! وارسته!
✨
بعد یکم بیشتر مثال و اینا خوندم ازش، دیدم نه بابا، این متفاوت تو مایههای حاج سعید طوسی مد نظرشه.
منحرف، کجرفتار، گمراه، ناسالم، منحط! :دی
حالا دیگه بیشتر غم انگیزه. کمتر کول و خفن و وارسته به نظر میاد. *اموجی سیگار*
من اعصاب اینا ندارم. برای همینه که آرومم. دعوا نمیکنم. چون اعصاب ندارم واقعا! ((((:
سر و کله زدن با آدما، سر هر مسئلهای، اعصاب پولادین میخواد. ولی اینکه بیای بگی و بخندی و گل یاس توی فضا پراکنده کنی، راحته. بهت خوش هم میگذره تازه. بدون درد و خونریزی!
✊
(25-04-2021، 16:21)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختر خوبیه بدی ازش ندیدیم.
ولی خب نشد بدونم چت کردنش چه مدلیه با هرکسی یه مدل بوده.
«با هرکسی یه مدل بوده.» خیلی دقیق بود.
✅ ممنون.
(25-04-2021، 20:37)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مغز و قلبش ، همچون چشمانش زیبا ، کوتاه ومختصر!
مطمئن باش خودت زیبایی که میتونی زیبایی رو توی بقیه بینی. خیلی ممنونم. خیلی.
(25-04-2021، 20:43)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ک همیشه دوسش میدارم درحالی ک فقط ی بار باش حرفیدم
خب از تصوراتم بگم:
فکر میکنم ی دختر منطقی باشه اونم در حد زیاد
سعی میکنع به همه راهکار بده برای پیشرفت زندگیشون(خودم اینو شاهد بودم)
روانشناس کار درستی میتونه باشه
دختر زیبایی هست(اینم شاهد بودم)
و موفق باشی صنم بانو جان♡
منم تو رو دوست میدارم ریهام قشنگ. :**
درسته. سعی میکنه به همه راهکار بده و باید کم کم سعی کنه که این عادت بد رو ترک کنه! منطقی بودن ولی خوبه، اونو میذاره بمونه. (((:
ممنونم عزیزدل، امیدوارم تو هم موفق باشی و بهترین جراح قلب جهان!
❤️
(26-04-2021، 12:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خاب وقت بیان کردن نظر در مورد صنماس<:
امیدوارم به خوبی متن های شما برسه(که اصلا نمیرسه یننقخثثحجثحقح)
خاب این دختر دست به قلم میشه:دی
صنما بزار از بچگیتون شروع کنم و استارتو از اونجا بزنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/DSC02326.jpg
این دختر زیباِ لبخند بر لب صنمای خودمونه هاD:دختری الان خانوم شده و با زیبایش ادما رو به قتل رسونده:^
تو چهره این بچه یه چیزیه یه چیزی که من حتی قبل اینکه صنما رو بشناسم دیده بودم و الانم بازم میبینم اینه که امیدی ته چهره این دختر بچه زیبا هست
و لبخندی بی انتها
چیزی که حتی الانم تو چهره این بانوِ چشم سبز مشاهده میکنم چهره پر امید و با لبخندی بی انتها (صنم بانو همیشه بخند باشه حتی تو بدترین شرایط(:
و به این عکس دختر بچه میخوره دختر بچه اروم ولی به شدت کنجکاوی باشه که برای رسیدن به جوابش هر کاری میکرد و میکنه
حالا میریم به صنمای حال برسیم
میدونی این صنما با اون صنما(صنمای بچگی)فرق چندانی نکرده و خمیر و ریشش همون دختر بچس فقط بزرگتر شده و زیبا بود زیبا تر و ادم کش تر شدhottttt کافیه کسی فقط مخالفت کنه بعد با من طرفه-_-خشم درون ملیکا:^
توی دخترای انجمن یه ویژگی هست که هیچ وقت دلیلی نتونستم برای این ویژگی پیدا کنم
اگه به دخترای انجمن که سنشون بالا ی ۲۰ سال هست نگاه کنیم یه ویژگی مشترک میبینیم که همشون به شدت عاقل و با وقار هستن و البته جذاب:^
که صنما و خیلی های دیگه تو انجمن از این ویژگی برخورد دارن
حالا چرا میگم تو انجمن؟!
من دخترای ۲۰ سال به بالای زیادی دیدم اما هیچ کدوم مثل دخترای انجمن عاقل نبودن ✔︎
این بانویِ چشم سبز ما عاشق فرندزه که به نظر من هم شباهت بسیار زیادی به کورتنی کاکس داره (البته جوونیش.-.)
چقدر حرف زدم
خلاصه که امیدوارم همیشه اون لبخند به انتها تو همه جای جهان رو لبت باشه
I'M NOT CRYING, YOU ARE.
و همچنین،
I'M NOT HOT, YOU ARE. (((:
من امیدوارم؟ نمیدونم. یه روزایی باور میکنم که تاریکترین و طولانیترین شبا بالاخره تموم میشن، که اوضاع بهتر میشه. یه روزایی نه.
اتفاقا همین الانم تو این فکر بودم که به فرندز پناه ببرم. :دی
ملوسک من. :* ممنونم که برام نوشتی. بوس به انگشتات. یا شایدم به بالهات، پرنده کوچولو!
❤️
(26-04-2021، 12:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه دختر خیلی مهربون ...
متاسفانه یا خوشبختانه منطقیه :/
از اونایی که همسایه به دخترش میگه ببین! ازش یادبگیر
البته گفتم منطقیه...ولی خوب نیست
یعنی هم احساسیه هم منطقی ... -_- البته بیشتر منطقیه خوب اینو میشه فهمید
اگه از چشش بیوفتی...بلندت میکنه دوباره بات دوست میشه 
فن بهرام و سورنا *-*
یه چیز خیلی خیلی کوچولوهم میتونه کلیییییی خوشحالش کنه! حتی اگه تو بدترین شرایط باشه... روحیه قوی داره و نامید نمیشه...البته خوب نمیشه گفت...ولی همیشه امیدواره (:
یکمم کم حرفه...بیشتر دوست داره بشنوه فک کنم ؟:/
گفتم که یه چیز کوچیکم میتونه خوشحالش کنه...ولی در مقابلش یه چیز کوچیکم میتونه ناراحتش کنه -_-
کتاب زیاد میخونه....قبل از هرکاری فکر میکنه....بهترین انتخاب ...
از اون دسته ادماییه که سعی میکنه حال بدشون به بقیه نشون نده
یا حداقل به همه نشون نده! یه نقطه قوته!
از اون دختری که سر اون ادمارو برید میترسه... 
سبزه....نه فقط چشاش...خودش...و شایدم هاله انرژیش!
این قسمت به دلیل نقض قوانین انجمن قابل نمایش نمی باشد! برای اطلاعات بیشتر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا کلیک کنید.
دوست داره تو زمان حال زندگی کنه...گذشته دیگه مهم نیست براش....امیدوارم اینجوری باشه (":
زندگی واقعی رو بیشتر دوست داره...بر خلاف من :/
فک میکنم این روزاهم به محبت بیشتری نیاز داره (":
بعضی چیزاهم شاید نمیشه گفت درموردش...یعنی نمیشه به زبون اورد
به قول بهرام باید حسش کرد،همین!
موفق باشی نیکی خانم (: 
من فکر نمیکنم شجاع، قوی، امیدوار یا هرچیزی شبیه این باشم. من خیلی وقتا توی خودم مچاله میشم و از خودم میپرسم چقدر طول میکشه تا این تاریکی بگذره. ولی در نهایت، ادامه میدم. به قول بابی توی سوپرنچرال، «فقط چون توی یه نبرد زخمی شدی، دست از جنگیدن نمیکشی.»
✊
چرا حالا؟ چرا دست نکشی؟ چون که آینده از آن ماست و یوسف گمگشته باز آید به کنعان و فلان؟
نه. چون کار دیگهای نیست که بتونی بکنی. پلنِ بیای وجود نداره. تنها چارهایه که داری.
با یه چیز کوچیک ناراحت میشم... آره. میشه گفت. یه دورهی رهایی و بیخیالی داشتما، ولی چندوقته دوباره برگشتم به تنظیمات کارخانه.
کمحرف یا پرحرف بودنم بستگی داره به موضوعی که داره راجع بهش صحبت میشه. اینکه چقدر علاقه دارم بهش و اطلاعاتم در چه حده.
این روزا به محبت بیشتری... نخیرم... MAN BE HICHKAS NIAZ NADARAM! YEAH BI*CHES!
زندگی واقعی رو بیشتر دوست دارم؟ به تمام زبانهای زندهی دنیا:
نه! یه نه گنده!
تو میگی یه سری رمز و راز توی همین جهان وجود داره. من میگم این جهانو بیخیال! بیا ببین جهانی که توی سر منه چقدر قشنگتره! بیا توی داستانها و افسانهها شیرجه بزنیم. تو میگی چشماتو باز کن! ببین ما همین الانشم توی افسانههاییم. من چشمهامو باز میکنم، ولی چیزی نمیبینم.
تصور تو هم اشکدربیار بودا، ممنون. خیلی ممنون.
✨
(26-04-2021، 20:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب صنم خانم!
یه دختر خیلی عاقله و انگار 30 سالشه از نظر عقلی
ولی از نظر قیافه انگار از من کوچیک تره
خیلی خوش برخورده و باعث میشه آدم و به خودش جذب کنه
مهربونه ولی زیاد! بنظرم اینکه مهربونی خیلی خوب و قشنگه ولی زیاد مهربون نباش
آدم درونگراییه
و همچنین با نمک
اصلا آدم از صحبت باهاش لذت میبره از بس ک دلش پاکه
خیلی امیدواره و شاده و من ازین جور آدما خیلی خوشم میاد^^
زود با همه دوست میشه و گرم میگیره و فک نکنم کسی بدش ازش بیاد
خلاصه ک اخلاق و قیافش 360 درجه با من فرق داره -_-
ولی دوستای خوبی هستیم و صنم با این سازگار شده*-*
وقتی ناراحت میشه به روی خودش نمیاره و من درکش میکنم و دوست نداره کسی رو برنجونه
خلاصه که بهترین دوسته و امیدوارم بالاترین جاها ببینیمش^^♥
سهونک من **
عاقلی خوبه ها. کیه که از عقل بدش بیاد؟
ولی در عین حال، چقدر کسل کنندهس اینکه نشون دادم من همه چیم خوب و درست و فرهیخته و باشخصیتانهست! چون آخه کدوم عاقلیه که توو زندگیش احمقانگی نداشته باشه؟! اصلاً به خاطر احمقانگیامونه که زندگیای متفاوت داریم، آدمای متفاوتی هستیم. اصلاً دیوونه کیه؟ عاقل کیه؟ جونور کامل کیه؟ :دی
درونگرا
✔️
شاد و امیدوار
✔️ (سایز تیکش کوچکتره، دقت کردید؟ :دی)
360 درجه فرق
✔️ چون تو نهایت قشنگی و گوگولیای و بانمکی هستی، من ولی پایینای جدولم. :دی
دوستای خوبی هستیم
✔️✔️✔️...✔️
زیاد مهربون بودن رو که اگه تایید کنم حمل بر خودستایی میشه، بذار به جاش "زیاد اهمیتدهنده بودن" رو تایید کنم. که به نظر خودم ویژگی منفیایه. اصلاً زیاد بودن در هر شرایطی منفیه.
کم باشید؛ بچههای گلم.
✨
دوستت دارم. ممنونم که برام نوشتی. حالا دیگه برو پی زندگیت. بچه رو گازه.
❤️
(26-04-2021، 22:33)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب خب خب صنم بانو *-*
اول اینکه هرچی از زیبایی و چشمای قشنگش بگم کم گفتم ( ماشالله ) D:
بخشنده س و خیلییییییی خیلیییی مهربون ^.^
ی دختر منطقی و جاذاب (=
اهل مطالعه
دوست داشتنی ^.^
خوش برخورد جوری ک همون برخورد اول ب دل میشینه^~^
و خونگرم
ادم از حرف زدن باهاش لذت میبره^^
انشالله همیشه موفق باشی عزیزدلم^^ 
برات بهترینارو آرزو میکنم زیبا^^
رامونای قشنگم :**
من چی بگم آخه. (((: فقط میتونم بگم ممنونم که من رو انقدر خوب دیدی. تو خودت زیباترینی و دوستداشتنیترین.
❤️
منم امیدوارم که همیشه موفق باشی، مطمئنم که بهترینها درانتظارته وقتی قلبت انقدر پاک و مهربونه. (: