امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

پاکش کنید ! T_T
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *VENUS* ، Emmɑ
آگهی
(20-04-2021، 22:49)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاکش کنید ! T_T

چطوری جونِ دل؟
 سپاس شده توسط Волшебник
(20-04-2021، 22:48)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه پ.خ هامونو میتونن بخونن ؟
اره
متاسفانه پاب پای مخ زنی همراهت بودیم

تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران؟ :|

من این لینک بدبختو حذف کنم¿ مشتری نداره =|
 سپاس شده توسط Mohlek
(20-04-2021، 22:47)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای امیر
خانم بهارو ملیکا
شما 3 نفر فردا با اولیا تشریف میارین مدرسه!

با شوگر مامی بیام اشکال داره خانوم‌مودیر؟
استغفرالله بچه های این دوره زمونه نوچ نوچ نوچ
پسرمون وحید ناراحت شه از نمره شما کم خواهم کرد!
 سپاس شده توسط Волшебник
(20-04-2021، 22:49)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاکش کنید ! T_T

بخدا پاکش میکنم بفرسسسست (رابطه های دهه هفتادیت وقتی داشتن عکس زیدشونو ‌میگرفتن)
 سپاس شده توسط Волшебник ، *VENUS*
(20-04-2021، 22:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:48)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

ببین بچه میکشمت !

(20-04-2021، 22:50)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاکش کنید ! T_T

بخدا پاکش میکنم بفرسسسست (رابطه های دهه هفتادیت وقتی داشتن عکس زیدشونو ‌میگرفتن)

چیو بفرستم؟ .-.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus
(20-04-2021، 22:50)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاکش کنید ! T_T

وااااای
هیچ وقتم پاک نشد
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(20-04-2021، 22:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:48)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

صد در صد تابع جمهوری اسلامی ایران است ؟ من شر‌حاسد اذا حسد
شما تحت شنود سربازان گمنام  بودید
 سپاس شده توسط Prometheus
(20-04-2021، 22:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:50)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااای
هیچ وقتم پاک نشد

تازه پخشم‌شد
 سپاس شده توسط *VENUS*
@Волшебник
میدونم که ادم خوبی هستی
منو ببخش اگه کاری کردم که ناراحت شدی
البته خیلیا از من ناراحتن
میدونم که همه از من میخندن
you are a good man
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Волшебник

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان