امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(20-04-2021، 22:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:33)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فروش عکس‌وحید با قیمتی ارزان

Lolllll
۱۰۰ تومن میدم
هرکی‌ نداد

بیا پ.خ شماره کارت بدم
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(20-04-2021، 22:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چرا؟؟

اعتماد به نفسمم پر کشید رفت

انقدر خوب بود؟ ._.

(20-04-2021، 22:36)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lolllll
۱۰۰ تومن میدم
هرکی‌ نداد

بیا پ.خ شماره کارت بدم

من اگه ۱۰۰ تومن داشتم الان اینجا بودم؟ ._.
عکسو بده دیگه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(20-04-2021، 22:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر خوب بود؟ ._.

چون اقا وحید جای داداشمه
دهنم بسته اس....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
@*Aɴѕel*
زشت برادرزادته-ـ-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(20-04-2021، 22:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر خوب بود؟ ._.

(20-04-2021، 22:36)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی‌ نداد

بیا پ.خ شماره کارت بدم

من اگه ۱۰۰ تومن داشتم الان اینجا بودم؟ ._.
عکسو بده دیگه
اره تو وضعت خوبه از اون cp خریدنت ..

مایکل‌جکسون‌ زمانه v:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
وحید من بودم که گیر داده بودم عکستو بذاری !! مننننننن
بعد فقط من ندیدم T_T
وحیددددددددد

وحیدددد خدا ازت نگذره وحیدددد
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(20-04-2021، 22:38)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مایکل‌جکسون‌ زمانه v:

تو هم متوجه شدی؟!شباهت عجیبی داشتتتتت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
2chw
وحید اینا میگن خیلی خوب بودی وحیددددد
من اگه نبینم تا صبح زنده نمیمونمممم

(20-04-2021، 22:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:38)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مایکل‌جکسون‌ زمانه v:

تو هم متوجه شدی؟!شباهت عجیبی داشتتتتت

ای خداااااا T_T
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(20-04-2021، 22:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وحید من بودم که گیر داده بودم عکستو بذاری !! مننننننن
بعد فقط من ندیدم T_T
وحیددددددددد

وحیدددد خدا ازت نگذره وحیدددد

از همونایی که معلم ورزشو منت میکنه بریم حیاط فوتبال اخرش ، خشتکش پاره میشه ی گوشه میشینه 25r30
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان