امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(20-04-2021، 16:44)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میتونم بگم وقتی دست و بالم بستس؟
کی دستو بالتو بسته پسرک؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη
آگهی
(20-04-2021، 16:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 16:44)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میتونم بگم وقتی دست و بالم بستس؟
کی دستو بالتو بسته پسرک؟
همه چیز
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ѕααяeη
(20-04-2021، 16:37)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
اینکه دخترا از پسرا بدشون میاد چی؟
تایید یا تکذیب؟

معلومه که تکذیب
اصلا درست نیست
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(20-04-2021، 17:01)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 16:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی دستو بالتو بسته پسرک؟
همه چیز
خب تو نباید اجازه میدادی کسی دستو بالتو ببنده.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη
(20-04-2021، 17:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 17:01)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیز
مثل بخوام بگم که من پسرم و داد و بیداد کنم که همه پسرا همون هیولا هایی که دخترا فکر میکنن و باید ازشون دور بشن نیستن،ته تهش به دلیل بهم زدن نظم گ.ا اخطار میگیرم.):
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS* ، ѕααяeη
(20-04-2021، 17:05)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 17:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل بخوام بگم که من پسرم و داد و بیداد کنم که همه پسرا همون هیولا هایی که دخترا فکر میکنن و باید ازشون دور بشن نیستن،ته تهش به دلیل بهم زدن نظم گ.ا اخطار میگیرم.):
اگه دعوا راه نندازی و فحش ندی و بحش سیاسی دینی نکنی که کسی کاری به کارت نداره

بعدشم کی‌ گفته ما دخترا فکر میکنیم پسرا هیولان؟ lol
ما خودمون اژدهایمم ( نگاه با حالت گنگ )
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ
(20-04-2021، 17:05)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کی گفته دخترا از پسرا بدشون میاد؟
کسی بدش نمیاد اگه هم دور میشن بخاطر فکرای کثیف مردمه
مثلا یه دختر بره پیش پسر میگن دختره.....
یا حتی پشت پسر هم درمیارن که دختربازه استغفرالله.
فکر کنم مخاطب خاصی داری تو.-.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη
(20-04-2021، 17:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در حقیقت،نزاعی نیستD:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ѕααяeη
(20-04-2021، 17:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلطان تویی شیر خرتهTelegh_01
هرچیم باشیم از دید بابامون جوجه ایمD:
از دید مامان شتر-ـ-
 سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη

من هیچوقت اونکارا رو نمیکنم ولی همیشه اخطار میگیرم Sad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان