امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(20-04-2021، 11:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:35)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی شکلات اینو بده ساکت شه

من شوکولاتای تو رو نمیخورم خسیسی ارزون میخری بد مزه ان:/

یه جمله توجه کن بعد سوتی بده. یکی شکلات اینو بده!.
من پولمو برای تو هدر نمیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(20-04-2021، 11:38)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خواهر تو این وضع کرونا کلاس چجوری برم
فقط بعضی وقتا برا رفع اشکال پیش دبیرای قدیمیم میرم

نع کلاسای موسسه ها رو میگم ک آنلاینن

ن تو میری؟
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، شـــقآیــق
(20-04-2021، 11:38)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوکولاتای تو رو نمیخورم خسیسی ارزون میخری بد مزه ان:/

از جایی ک من شوکولات نمیخورم گفتم شاید شوکولاتای خودت مد نظرت بود ک واقعا راه ندارع تعارف نکن من شدید ازشون بیزارم :/
مگه پولم داری هدر بدی؟:/

(20-04-2021، 11:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:38)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع کلاسای موسسه ها رو میگم ک آنلاینن

ن تو میری؟

من یدونه نکته و تست ریاضی ثبت نامیدم شیمی هم فک کنم برم
ولی پدرم در اومده انقده تکلیف دادع ک نگو بعد گف اگع انجام ندین تا هفته بعد پنل تون رو میحذفم:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(20-04-2021، 11:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکیییی....توهم از این حرفا بلدیD':

سلامتی ...بدبختی درواقع...
داریم درس پس میدیم D:

بدبختی چرا ؟

جون

حاجی بشینی مث خر برا خرداد بخونی...بعد بیای ببینی دبیرت پیام داده پنج نمره از پایانیت کم شد چون نه میای سرکلاسا نه تکالیفو میفرستی :|||||||||||||
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(20-04-2021، 11:40)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:38)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از جایی ک من شوکولات نمیخورم گفتم شاید شوکولاتای خودت مد نظرت بود ک واقعا راه ندارع تعارف نکن من شدید ازشون بیزارم :/

(20-04-2021، 11:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن تو میری؟

ولی پدرم در اومده انقده تکلیف دادع ک نگو بعد گف اگع انجام ندین تا هفته بعد پنل تون رو میحذفم:/

اگه ساداتو میگی ک باید عرض کنم جونت در میاد Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-04-2021، 11:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:40)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع کرمی هستش
انصافا درسش اوکیه ولی زیاد تکلیف میدع:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(20-04-2021، 11:45)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع کرمی هستش

ها اونو نمیشناسم
عب نداره ب نظرم هرچی بیشتر تکلیف بده درس بیشتر تو ذهن میمونه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(20-04-2021، 11:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:45)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع کرمی هستش

ها اونو نمیشناسم
عب نداره ب نظرم هرچی بیشتر تکلیف بده درس بیشتر تو ذهن میمونه

اوهوم

روز خوش*_*
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
و عدالت دروغه...
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، shghyegh
(20-04-2021، 11:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ! اختیار دارین جناب ! ما هیچ وقت همچین جسارتی نمیکردیم که تعیین تکلیف کنیم
بچه ها تاج سر ما هستن ^^
+
نهههههه حساااااممممم T_T
نویسنده سوگلیم میخواد برههه ( از شدت ناراحتی مشت خود را به دیوار میکوبد* )

چی؟! ۴-۵ روز؟! O_O
نههههههههههههههههههههه
خوبه که خودت در جریانی و میدونی D=

خودم سوگولیت میشم D::
):

(20-04-2021، 11:34)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 11:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ! اختیار دارین جناب ! ما هیچ وقت همچین جسارتی نمیکردیم که تعیین تکلیف کنیم
بچه ها تاج سر ما هستن ^^
+
نهههههه حساااااممممم T_T
نویسنده سوگلیم میخواد برههه ( از شدت ناراحتی مشت خود را به دیوار میکوبد* )

چی؟! ۴-۵ روز؟! O_O
نههههههههههههههههههههه

به حسام گفتم روزی ۱ یا ۲ تا موضوع بزنه واقعا ببخشید.

مگه به موضوع زدنه؟ ):
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان