18-04-2021، 22:59
تا حرف از صداقت شد
صدا قطع شد
صدا قطع شد
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
18-04-2021، 22:59
تا حرف از صداقت شد
صدا قطع شد
همیشه دوست داریم همه دوستمون داشته باشن
ولی دوست داشتن خودمون و خدامون کافیه دلبر پاییزی! یادت هست؟!. اسمت را می گفتم دلبر اخ که چه دلبری هم بودی خودم دلت را شکستم و ویرانت کردم اری خودم خود لعنتی ام اما جانا دلیل داشتم بزرگتر از عشقت نمیدانم ولی جسم می گوید در اینکه ای نزدیک خواهمت دید منتظرت هستم به تو یک عذر خواهی به اندازه جهان بدهکارم نمیدانم اما دوستت دارم گاه گویمت ماه من؟! گاه دلبر چه فرقی دارد جانم هستی در هر صورت فکرت در یادم و قلبت در جانم است گذشت اما فهمیدم بزرگترین نعمت خانواده است کم چیزی نیست قدر بدونید یه روز به خودتون میاید می بینید کسی نیست کنارتون
19-04-2021، 8:45
یادم نمیکنی و
ز یادم نمیروی یادت بخیر یار فراموش کار من
19-04-2021، 9:45
لانگدیستنس
یعنی من حتی دوری از تورو ترجیح میدم
به نزدیکبودنِ هر آدمی(:
19-04-2021، 13:15
خبر خوب این است که روزی کسی میاید...
در میان روزهای خاکستری تان دست هایتان را خواهد گرفت؛ گرمتر... صمیمی تر و هزار بار عاشقانه تر... کسی که شبیه به آفتابِ بعد از یک روز برفی ، به تن روزهای سردتان میچسبد کسی میاید از جنس محبت که مرهم تمام زخم هایتان میشود و تمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش آرامش حل خواهد کرد کسی خواهد امد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از طرف خدا مینامم...
19-04-2021، 21:42
خبر این است که های هست
میزند لبخند بر تو و به عشق تو
20-04-2021، 2:11
برای توصیف حالم همین بس ک...
هر کی پرسید چ خبرا و چیکارا میکنی و از اینجور چیزا، باید قبل توضیح یه "متاسفانه" اولش بزارم!!
20-04-2021، 8:54
حالمان خوب است؟
به کجا می رویم؟
20-04-2021، 10:08
به نام خدا,درس امروز
خودمان را نمیتوانیم بزور در دل کسی جا کنیم!
20-04-2021، 10:48
➰
آدما همیشه منتظرن، منتظر یه اتفاق، یه روز، گاهیم یه آدم ... اما کسی نمیدونه، ممکنه اون اتفاق، اون روز یا اون آدم هیچ وقت از راه نرسه ... فقط تنها چیزی که میدونیم، اینه که آدم تو انتظار ذره ذره، خودشو از دست میده ... [امیر صلح میرزایی]
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|