امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(19-04-2021، 15:56)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بی تی اسم هست ._. اهنگاشون رو که برعکس کنی میگه rainman
پشمات

نه اخه زور داره =| من که بیست و چهار ساعت کلم تو این بحثاست...یکی بیاد بگه تو به دنیا نیومده بودی و فلان

عقاید من فراتر از ایناست...اینجا نمیگنجه
اوکی شما میتونی بری شاهزاده روم نگاه کنی اصلنم ایلومیناتی نداره خیلیم اموزندس

امان از تجربه...چندبار دیدیش که فهمیدی ایلومیناتی توش نیست پیشنهادش کردی!؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
آگهی
(19-04-2021، 16:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین اینو سر درِ اتاقت طلا کوب کن ^.^

خیلی دارم...میخوام یکیشو بدم بت

ن ممنون من اولیوتم فکر هست همینجوریشم
شما برا خودت نگهش دار لازمت میشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-04-2021، 16:25)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 16:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجام وظیفه بود خواهری:>  Heart

فداتم Heart D:
وظیفته^^ Heart
قربونت
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη
elec
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط THEDARKNESS ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ
(19-04-2021، 16:27)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 16:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#حق؟

@"Musalick" حسام حرفش حق بود؟
چیش میگی تو؟

چیش میگم من؟؟؟؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-04-2021، 16:27)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 16:26)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووون ببین کی اومده *-*

کی اومده 14k

ژیگر پارمی *-*
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-04-2021، 16:27)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 16:26)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووون ببین کی اومده *-*

کی اومده 14k
مالی با موهای قَرَTelegh_01
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، THEDARKNESS ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-04-2021، 16:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 16:24)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خدارو شکر تو ازین شانسا نداشتی!
#ضد حال!
#تخریب روحیه
فکر نکن منحصر به به فردی نه عزیزم شما منحصر به فردی
#حمایت از کودکان بی سرپرست
#نشسته ام به در نگاه میکنم

فکر نکن من الان هنگ کردم مطمئن شو الان اسکی رفتم . چشات نمونه لای در.
#حمایت از کودکان کار Undecided
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ
(19-04-2021، 16:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:56)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی شما میتونی بری شاهزاده روم نگاه کنی اصلنم ایلومیناتی نداره خیلیم اموزندس

امان از تجربه...چندبار دیدیش که فهمیدی ایلومیناتی توش نیست پیشنهادش کردی!؟

اره برای کسب اطلاعات دیدمش ک بتونم ب یکی مث تو معرفیش کنم =)
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
@"♜THE DARKNESS♜"
هفت ستارگیت مبارک
حاجی میدونستی تو الان در اوج پر ستارگی هستی؟
یعنی اگه امشب فعالیت کنی میشی 8 و شاید 9  ستاره
بعد اونموقع سخت میشه که بخوای به ده یا بیشتر برسی
آیا میدانستید کل ستاره های من 14 عدد است؟
Everything is Temporary(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 163 مهمان