امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(19-04-2021، 15:54)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گنگِ چی کشکِ چی شما طبع شعری نداری ب من چه Telegh_01

یسسسسسس Telegh_01
میدونستم کم میاری Telegh_01

به جای سیبیل ریش داره.
این شعر که چیزی نیست میگم بحث راجب شیطانتون رو ول کنید

ب جای آب شنگولی کیشمیش داره (اوه برگاااااام Big Grin )

اها اونو اره موافقم بحث چرتی بود

(19-04-2021، 15:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گنگِ چی کشکِ چی شما طبع شعری نداری ب من چه Telegh_01

یسسسسسس Telegh_01
میدونستم کم میاری Telegh_01
خداوکیلی دیش و اینارو آماده کرده بودم واس خودم ولی خب فکر نمیکردم استفاده کنی ازشون  Telegh_01
ن دیگه همه چیو بزار وسط وقتی با من در میوفتی Telegh_01 Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
تو پاش شلوار اسلش داره
@shghyegh
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
Wink 
(19-04-2021، 14:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 14:29)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بغالی، عمـه م کیشمش داره._.
Telegh_01
پَشه نگو پَشه نگو نیش داره Telegh_01

کنسرو ما درداخلش فیش داره-_
به گفته من((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، shghyegh
(19-04-2021، 15:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:54)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جای سیبیل ریش داره.
این شعر که چیزی نیست میگم بحث راجب شیطانتون رو ول کنید

(19-04-2021، 15:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداوکیلی دیش و اینارو آماده کرده بودم واس خودم ولی خب فکر نمیکردم استفاده کنی ازشون  Telegh_01
حقت بود تو هر پست پنج بیت میگفتم که الان واسم شاخ نشی اینجور D==
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، shghyegh
(19-04-2021، 15:58)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو پاش شلوار اسلش داره

یکی دوتا هم لباس لَش داره

(19-04-2021، 16:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها باشه تو راس میگی   Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-04-2021، 16:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:58)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو پاش شلوار اسلش داره

مرورگرش حافظه کش داره D:
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-04-2021، 15:58)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 14:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَشه نگو پَشه نگو نیش داره Telegh_01

کنسرو ما درداخلش فیش داره-_
به گفته من((:

آخ مغزم داره داغ میکنه کم کم Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(19-04-2021، 16:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو پاش شلوار اسلش داره

(19-04-2021، 16:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها باشه تو راس میگی   Big Grin
پسره تیپ دختر کش داره
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
چقدر حرف زدین O-O
الان یعنی همه صفحه هارو برم بخونم یا خودتون برام تعریف میکنین؟ ^^
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(19-04-2021، 16:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرورگرش حافظه کش داره D:
تو کانالش ممد گاو کُش دارهxD
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان