امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(19-04-2021، 15:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از هر لحاظ !

بیا اینجا فحش بده بعد بگو با دیوار بودم...بن میشی!

دارین رواجش میدین!
این شعرو خودشون ساختن

میدونم الان دارین  خودتون سرهم میکنین D': ولی نکنید از این کارا

@lady_tailor
پ.خ ات بسته است :|
با تله پاتی جوابتو بدم¿

من فحش ندادم
چیو رواج میدیم نصف این شعرو ک من از زبون رضا شفیعی جم شنیدم تو شبکه ملی
اگه کسی رواج داده باشه اون داده -_-

باز ببخشید اگه باعث شدم جوانان پاک و منزه سرزمینم ب بیراهه برن اخه هیشکی این قضیه رو نمی‌دونست و من اولین نفری بودم ک رواجش داد735

._. من نگفتم فحش دادی...منظورم چیز دیگه ایی بود...بت برنخوره!

یکم درموردش تحقیق کنی میفهمی منظورمو
 سپاس شده توسط shghyegh ، THEDARKNESS
آگهی
(19-04-2021، 15:20)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان ؟
Ra؟؟

چوپانه دو سه تا گاومیش داره  Telegh_01

سرچ کن 666

نمیخواد مقاله هاشو بخونی...تصاویرشو نگاه کن

بعد سرچ کن 666Ra
بفهم اینارو :|

را..خدای افتاب مصر باستان

اولا اینکه حاجی شما اگه Ra خیلی واست مهمه پس آهنگای شاهین نجفی و اینارو گوش نده که کلی مهندسی و آهنگ برگردون پشتشه
اینم منظورمون اون نبود
ستون گنگ D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh ، THEDARKNESS
عجب ._.
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(19-04-2021، 15:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباش دوتا خونه تو تجریش داره  Telegh_01
پسرشم یه مداد از نوع رنگیش داره  Telegh_01

چنتا عکس خوشگل از کیش داره Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(19-04-2021، 15:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:32)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
شتخ جدید انجمن رو معرفی میکنم.
حسین اچار فرانسه انجمن و شتخ جدید
شتخ ینی چی  Telegh_00

پارت اول داستان من
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(19-04-2021، 15:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرشم یه مداد از نوع رنگیش داره  Telegh_01

یه ذهن بد اندیش داره Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh
(19-04-2021، 15:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فحش ندادم
چیو رواج میدیم نصف این شعرو ک من از زبون رضا شفیعی جم شنیدم تو شبکه ملی
اگه کسی رواج داده باشه اون داده -_-

باز ببخشید اگه باعث شدم جوانان پاک و منزه سرزمینم ب بیراهه برن اخه هیشکی این قضیه رو نمی‌دونست و من اولین نفری بودم ک رواجش داد735

اون موقع ک من درمورد اینا تحقیق میکردم شما هنو ب دنیا نیومده بودی
(سیس ماس Telegh_01)

(19-04-2021، 15:40)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتخ ینی چی  Telegh_00

پارت اول داستان من

عه خوندم ک
اونجا ب معنی لغویش اشاره شده ؟

(19-04-2021، 15:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ذهن بد اندیش داره  Telegh_01

چنتا اهنگ از بیلی آیلیش داره Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS ، Prometheus
(19-04-2021، 15:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ویلا تو تجریش داره

(19-04-2021، 15:41)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(سیس ماس Telegh_01)

(19-04-2021، 15:40)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارت اول داستان من

عه خوندم ک

اره دیگه این سوتی یه بنده خدایی هستش میخواست بگه شاخ انجمنم گفت شتخ انجمنم
 سپاس شده توسط shghyegh
(19-04-2021، 15:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 15:20)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرچ کن 666

نمیخواد مقاله هاشو بخونی...تصاویرشو نگاه کن

بعد سرچ کن 666Ra
بفهم اینارو :|

را..خدای افتاب مصر باستان

اولا اینکه حاجی شما اگه Ra خیلی واست مهمه پس آهنگای شاهین نجفی و اینارو گوش نده که کلی مهندسی و آهنگ برگردون پشتشه
اینم منظورمون اون نبود
ستون گنگ D:

هعی خدا....شاهین اولا کیلومیناتی میخونه...عضوشون نیست¡ چون سیاسی میخونه و ... همچین چیزایی براش دراوردن...

مایکل جکسون...بروسلی...توپاک و... همه اینا مرگشون زیر سر را بلند میشه

بعد شما اینجا شیصدو شصت و شیش میخونین¿ حالا منظورت هرچی بود حاجی جون

منم میرم تو خیابون به خدا فحش میدم میگم منظورم چیز دیگه ایی بود..مگه میشه¿ حالا منظورت این بود یا نبود...قصدت بود یا نبود...اونا جوری شست و شوی مغزیت میدن که ناخودگاهتو تحت تاثیر قرار بدن...از مرد عنکبوتیشون بگیر تا فیلمای الان که میبین...یکم فکرتو باز کن به جای اینکه فاز جر بگیری به خودت
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(19-04-2021، 15:41)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(سیس ماس Telegh_01)

پارت اول داستان من

عه خوندم ک

ده دوازده رفیق و قوم و خویش داره Telegh_02
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 107 مهمان