امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(18-04-2021، 11:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:34)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جالب :ngh:

نسی نسی نسی نسی نسی نسی ^^
وای *.*

آرمی آرمی آرمی *--*
خوبی جیگر؟
عصری میام الان باید برم
باشیااااا._.*
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(18-04-2021، 11:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سلام و درود!
دیسکورد که دیگه همتون دارین
سرور زدیم هر کی اینجا دیسکورد داره دعوتش میکنیم
خداوکیلی اگه جوین نشی گریه میکنم
بمولا (;
@*VENUS*
اتفاقی افتاده ؟
سلام ^^
نه ! چه اتفاقی ؟

(18-04-2021، 11:39)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی نسی نسی نسی نسی نسی ^^
وای *.*

آرمی آرمی آرمی *--*
خوبی جیگر؟
عصری میام الان باید برم
باشیااااا._.*

نروووووو T_T

خب کی میای ؟ ساعت چند؟ بگو که منم باشمممم
وای قلبم *-*
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، THEDARKNESS
(18-04-2021، 11:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
اتفاقی افتاده ؟
سلام ^^
نه ! چه اتفاقی ؟

(18-04-2021، 11:39)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمی آرمی آرمی *--*
خوبی جیگر؟
عصری میام الان باید برم
باشیااااا._.*

نروووووو T_T

وای قلبم *-*
آخه جواب ندادی عجیب بود
گفتم شاید یه حرکتی زدیم که مورد خوشایند تیم مدیریتی نبوده (;
بدم لینک سرورو ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
@*VENUS*
سلام بر شما(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(18-04-2021، 11:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نشی^^♡
خاب تا اینجاش که روز عالی ای بود*-*برنامه خاصی ندارم.-.
شما چطوری زیبا؟!^^

اوووو عالی بوده تا اینجاش ؟ ^^
هیچی منم شمارو دیدم که اینقدر کیفت کوکه ، روزم زیبا شد
از آنا خبر داری ؟ حس میکنم یکم ناراحته چرا ):

خبرِ خاصی از انا ندارم):
چیزی شده؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(18-04-2021، 11:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^^
نه ! چه اتفاقی ؟

نروووووو T_T

وای قلبم *-*
آخه جواب ندادی عجیب بود
گفتم شاید یه حرکتی زدیم که مورد خوشایند تیم مدیریتی نبوده (;
بدم لینک سرورو ؟
.-.

(18-04-2021، 11:41)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
سلام بر شما(:

به! ببین کی بهم سلام کرد *-*
سلام سلام. ^^

خوبی ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS ، Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(18-04-2021، 11:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا به من صبر بده

(18-04-2021، 9:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها دعوا نکنین لطفا

بیا پ.خ !

صبر چه میخوای؟

سلام.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS*
(18-04-2021، 11:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووو عالی بوده تا اینجاش ؟ ^^
هیچی منم شمارو دیدم که اینقدر کیفت کوکه ، روزم زیبا شد
از آنا خبر داری ؟ حس میکنم یکم ناراحته چرا ):

خبرِ خاصی از انا ندارم):
چیزی شده؟!

والا منم چیزی نمیدونم و نگرانشم فقط
حس میکنم خوشحال نیست یا شایدم از من ناراحته .. نمیدونم
+
قیمه درست کنم یا فسنجون ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(18-04-2021، 11:34)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جالب :ngh:

نسیم بانو^-^

(18-04-2021، 11:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبرِ خاصی از انا ندارم):
چیزی شده؟!

والا منم چیزی نمیدونم و نگرانشم فقط
حس میکنم خوشحال نیست یا شایدم از من ناراحته ..  نمیدونم
+
قیمه درست کنم یا فسنجون ؟

بزار برم ببینم دخترم چشه):
+
سیب زمینی<:
نآشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *VENUS*
(18-04-2021، 11:48)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا به من صبر بده

بیا پ.خ !

صبر چه میخوای؟

سلام.

حل شد خدارو شکر ^^
+
سلام سوگلی ترین نویسنده انجمن ^^
میدونستی تو خدماتی شامل حالت میشه که بقیه نویسنده ها ندارن؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان