امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(18-04-2021، 11:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 10:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلمم...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://pin.it/6zy2KwP
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://pin.it/5ZACB5Q

جررررر

(18-04-2021، 11:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا به من صبر بده

حرص نخور دختر!
نآشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS*
آگهی
(18-04-2021، 11:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا به من صبر بده

(18-04-2021، 9:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها دعوا نکنین لطفا

بیا پ.خ !
با سلام و درود!
دیسکورد که دیگه همتون دارین
سرور زدیم هر کی اینجا دیسکورد داره دعوتش میکنیم
خداوکیلی اگه جوین نشی گریه میکنم
بمولا (;
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(18-04-2021، 11:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا به من صبر بده

بیا پ.خ !
با سلام و درود!
بمولا (;
یه سوال فنی
من دیسکورد و میماشو چند بار تو یوتیوب دیدم
ولی خاب
دیسکورد یه اپه یا یه سایت

؟!._.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-04-2021، 11:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سلام و درود!
بمولا (;
یا سوال فنی
من دیسکورد و میماشو چند بار تو یوتیوب دیدم
ولی خاب
دیسکورد یه اپه یا یه سایت

؟!._.
سوال درستی بود!
دیسکورد هم اپلیکیشنه هم وبسایت
در واقع یچیزی شبیه تلگرام منتهی قابلیت هاش خیلی بیشتر و باحالتره
اپلیکیشنشو با یه سرچ میتونی دانلود کنی
تو هم اگه نصبیدی بیا تو سرور عشق میکنیم دور هم
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(18-04-2021، 11:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://pin.it/6zy2KwP
https://pin.it/5ZACB5Q

جررررر

خدایا به من صبر بده

حرص نخور دختر!
قربون شما بشم من ^^
امروز چطوری ؟ برنامت چیه؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(18-04-2021، 11:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر

حرص نخور دختر!
قربون شما بشم من ^^
نشی^^♡
خاب تا اینجاش که روز عالی ای بود*-*برنامه خاصی ندارم.-.
شما چطوری زیبا؟!^^
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
چه جالب :ngh:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ÆMÆշЇÑζ ، *Aɴѕel*
(18-04-2021، 11:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2021، 11:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون شما بشم من ^^
نشی^^♡
خاب تا اینجاش که روز عالی ای بود*-*برنامه خاصی ندارم.-.
شما چطوری زیبا؟!^^

اوووو عالی بوده تا اینجاش ؟ ^^
هیچی منم شمارو دیدم که اینقدر کیفت کوکه ، روزم زیبا شد
از آنا خبر داری ؟ حس میکنم یکم ناراحته چرا ):
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel* ، THEDARKNESS

خدایا به من صبر بده

بیا پ.خ !
با سلام و درود!
بمولا (;
@*VENUS*
اتفاقی افتاده ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(18-04-2021، 11:34)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جالب :ngh:

نسی نسی نسی نسی نسی نسی ^^
وای *.*
 سپاس شده توسط sober ، *Aɴѕel* ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان