امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(17-04-2021، 15:59)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 15:57)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عافرین
در این میان سعی کن درسم بخونی*_*
همین الان امتحان دادم

اهان موفق باشی

(17-04-2021، 16:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 15:57)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شاد عاخه؟
خاک ب سرم://///

عافرین
در این میان سعی کن درسم بخونی*_*

دعوا دوس دارین؟
متاسفانه خیلی زیاد .-.
بیشتر دوست دارم بشینم از بیرون به دعوای چند نفر نگاه کنم و تخمه بِشکنَم ^^
خدایا این لذتای کوچیکو از ما نگیر

وای نع من از دعوا بیزارم و میترسم ازش کلا:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(17-04-2021، 15:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومده پی وی خواهرم Telegh_59
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210417-173422-ir-medu-shad.jpg
اره جست و جو هرچی دلت میخواد بنویس ایدی افرادو میاره خداروشکر به من پیام ندادنD:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _sehun_
(17-04-2021، 16:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 15:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره جست و جو هرچی دلت میخواد بنویس ایدی افرادو میاره خداروشکر به من پیام ندادنD:
شاد جای این کارا نیست

پس به من بدین نمره بیست
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Prometheus
(17-04-2021، 16:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر کسی پی وی منم نیومده -___-
شت چقد موزن نه؟
+
آرمی آهگ هیپ از مامامو رو بگوش
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ
(17-04-2021، 15:46)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 15:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر بدی نیستم؟
این طور که  میبینـم نه :O

جون ^-^
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(17-04-2021، 16:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت چقد موزن نه؟
+
اخه اینا به منم پیام بدن مامانم همه چیو به هم قاطی میکنه فکر میکنه تقصیر منه-ـ-
+
نه عسیسم لینکشو بفرست
هعی مهمون داره میاد اونم پسردایی عزیزمp336
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _sehun_
(17-04-2021، 15:47)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 15:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای کشمش،کسی از شما نظر خاستهــ؟
شما رو سننه؟

این چه طرز حرف زدن با بزرگترته؟
زود باش معذرت خواهی کن ... دختر بد 129f

اولا تا جایی ک میدونم من ازش بزرگترم
دوما بعدش طرف صحبتم اقای ارش بوده ن ایشون
سوما فقط نظر شما کم بود اقای محترم
[/quote]

بزرگی به سن نیست ژیگر
من و ارش و مهدی نداریم ژیگر
سوما اقای محترم خودتی ژیگر
نظر من مهر تایید هر بحثیه ژیگرررر
(17-04-2021، 16:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 16:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت چقد موزن نه؟
+
+
نه عسیسم لینکشو بفرست
هعی مهمون داره میاد اونم پسردایی عزیزمp336

عرر ممن منم
میگم تو نت بزن بگوش
واقعا چطور باهات اینطور رفتار میکنه بوسش میکنی من پسر داییم اینطور رفتار کنه اون روز روز آخرشه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

شت چقد موزن نه؟
+

این دوستمون الفبا پی وی یکی از دخترای فامیل ماهم اومده...بلاکش میکنه بایه اک دیگه میاد

از الف تا ی ._. گزارشش کنید مسدودشه کامل ._.
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-04-2021، 16:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 16:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
نه عسیسم لینکشو بفرست
هعی مهمون داره میاد اونم  پسردایی عزیزمp336

عرر ممن منم
میگم تو نت بزن بگوش
واقعا چطور باهات اینطور رفتار میکنه بوسش میکنی من پسر داییم اینطور رفتار کنه اون روز روز آخرشه
باش^^
دوست ندارم داییم نسبت بهم بدبین باشه داییمو خیلی دوسش دارم.-.وقتی اون هست جرئت نمیکنه بهم نزدیک شه
 سپاس شده توسط _sehun_ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 148 مهمان