امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(17-04-2021، 12:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 12:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا ،با وجود شما*

اره بد نیستم
فقط دلم میخواد یکی رو انقدرررر بزنم انقدر بزنم انقدررر بزنمم خون بالا بیاره^^
طبیعیه؟!

هوم ._.
اِممم عزیزممممم میخوای برات سیب زمینی سفارش بدم و پستش کنم؟ ._.

لعنتی اخه اون چیزی که من دیدم تو هم ببینی
با هم فکر کنم بزنیمش^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(17-04-2021، 12:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 12:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا ،با وجود شما*

اره بد نیستم
طبیعیه؟!

هوم ._.

خب به یه رستوران تو شهر خودشون زنگ بزن دیگه لازم به پست هم نیست پیک اونجا رایگان میبره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS*

(17-04-2021، 12:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزم زیبا شد *

خوبی ؟!
دقیقا ،با وجود شما*

اره بد نیستم
طبیعیه؟!
تو هم مث من سادیسم داری ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(17-04-2021، 12:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا ،با وجود شما*

اره بد نیستم
طبیعیه؟!

گاهی اوقات
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(17-04-2021، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم ._.

با هم فکر کنم بزنیمش^^

جالب شد ( لبخند شیطانی* )
چی دیدی بگو ببینم !
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(17-04-2021، 12:32)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 12:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید...
مگه به جز اینم هس؟
خب عاره
خبلیا الان غلطایی کردن که جزاشون شادی و کیف و کوکه
ناشناس
(17-04-2021، 12:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 12:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظهر بخیر

احوالِ شما؟

(17-04-2021، 12:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در واقع باید از شما بابت شیوه مدیریتی سلام حواسم بهتون هست نهایت تشکر رو داشته باشیم D=
ب امید موفقیت های روز افزون

Lol
چاکریم
بد
 سپاس شده توسط *VENUS* ، THEDARKNESS
(17-04-2021، 12:33)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم ._.

خب به یه رستوران تو شهر خودشون زنگ بزن دیگه لازم به پست هم نیست پیک اونجا رایگان میبره

من نگفتم این بچه آیندش روشنه؟! گفتم یا نههههه؟
مرسی که منو از گمراهی نجات دادی

(17-04-2021، 12:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 12:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احوالِ شما؟

Lol
چاکریم
بد
وا ..! چرا؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *Aɴѕel* ، Prometheus
(17-04-2021، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 12:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاهی اوقات
واس من همیشگیه دلت آب D:
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(17-04-2021، 12:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با هم فکر کنم بزنیمش^^

جالب شد ( لبخند شیطانی* )
چی دیدی بگو ببینم !
حالا بیا با هم بزنیمش^^
من که دارم تمرین میکنم
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان