امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(17-04-2021، 11:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 11:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه لباسی دوختم برات Telegh_01 *-*

لنتی خیلی سمِ Telegh_01
ببین قشنگ سایزته راحتی؟Telegh_01
اخر شلوار کردی منم ندوختی تو
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(17-04-2021، 11:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 11:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنتی خیلی سمِ Telegh_01

خیلی راحت و خنکه Telegh_01
دوختم فرستادم سهون بفرسته وایسا ازش بپرسم
-هویی عویی
+ها؟
-شلوار کردی این دختررو بردی دم خونشون؟
+نه وسط راه فروختم میرفتم خونشون میدزدیدم
میبینی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(17-04-2021، 11:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 11:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-هویی عویی
+ها؟
میبینی؟
اره هرچقدرم بشوری نابود میشه بس که جنسش خوبهTelegh_01
/:وا چه شوهری داری شما از من یاد بگیر چند ماهه شوهرمو ندیدمTelegh_01Telegh_59
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-04-2021، 11:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@
از جمله هنر های ادیت استاد آرمی(: /:
akskhor.ir/uploads1/111_a1dd8.png

حس نمیکنی از من یکم اسکی رفتی؟<:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-04-2021، 11:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 11:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@
از جمله هنر های ادیت استاد آرمی(: /:
akskhor.ir/uploads1/111_a1dd8.png

از چیت؟
نه عکس واقعیم ی چیز دیگه بود مجبور شد آرمی اینطورش کنه -_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(17-04-2021، 11:57)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 11:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چیت؟

منظورم نحوه و استایل عکسته...
نآشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-04-2021، 11:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 11:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-هویی عویی
+ها؟
میبینی؟

Telegh_01
اوووففف Telegh_01 میخوای شوهرمو بدزدی میدونم شوهر دزد

(17-04-2021، 11:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 11:57)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چیت؟

منظورم نحوه و استایل عکسته...

تو ک اینطور عکس نمیگیری .-.
ب خدا اصلا قیافتو با آخرین عکست یادم نیس اینو همینطور گرفتم
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
(17-04-2021، 11:58)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 11:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
اوووففف Telegh_01  میخوای شوهرمو بدزدی میدونم شوهر دزد
Telegh_01
نه والا من به ناموس مردم دست نمیزنم:>
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-04-2021، 12:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 11:58)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
اوووففف Telegh_01  میخوای شوهرمو بدزدی میدونم شوهر دزد
Telegh_01

ولی پا که میزنی
 سپاس شده توسط Emmɑ
(17-04-2021، 12:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 12:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

ولی پا که میزنی
لگد میزنم:>
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 121 مهمان