امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈

(15-04-2021، 20:00)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 19:59)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس دارم با همشون ازدواج کنم:)
:)

////: وا

همشونو موخوام:)
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(15-04-2021، 20:01)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 20:00)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

////: وا

من دوس دارم ببینمشون جای برادرمن مث برادر نداشتم دوسشو دارم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight
(15-04-2021، 20:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 20:01)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم واسه بی تی اس و بقیه گروه ها اینجوریم
ولی اسکیز فرق میکنه واسم:)
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-04-2021، 20:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررD:::
 سپاس شده توسط DarkLight
(15-04-2021، 19:51)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 19:48)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازین سایته که زده خرید مستقیم از  امازون خرید نکن قیمتاش دقیقا دوبرار قیمتای امازون میشه
"نــــــــــⓐنسی"

واقعا؟
آمازون اصلی ارزون تره؟*-*

(15-04-2021، 19:50)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف شد:/
یکم دیدم ولی واضح نبود
ولی هیونجین بازم از این کلاه ها پوشیده بود^^
مبارکت باشه
چوکاهه^^

هم/:
ولی عکساش نازن
بهش خیلی میاد^^
ممنون^^
چیه؟

یه پت طراحی بود میخواستم امازون میشد ۲۲ میلیون و خورده ای اینجا زده بود ۴۰ میلیون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط _sehun_ ، DarkLight
نه نباید تو |آمازون سرچ میکردم سهون/:

(15-04-2021، 20:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوری
(15-04-2021، 20:04)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 19:51)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟
آمازون اصلی ارزون تره؟*-*

هم/:
ولی عکساش نازن
بهش خیلی میاد^^
ممنون^^
چیه؟

یه پت طراحی بود میخواستم امازون میشد ۲۲ میلیون و خورده ای اینجا زده بود ۴۰ میلیون

ی پک هدیه هس تو خرید آمازون از ایران هس ولی تو آمازون اصلی نیس عرررررر
 سپاس شده توسط Prometheus ، DarkLight
(15-04-2021، 20:05)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 20:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوری
(15-04-2021، 20:04)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه فاطمه این چه سمی بود گفتی D::

جای برادرمن دیگه چیه D::
 سپاس شده توسط DarkLight
(15-04-2021، 20:08)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 20:05)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوری

پس جای بابامن؟
 سپاس شده توسط Prometheus ، DarkLight
(15-04-2021، 20:08)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 20:08)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس جای بابامن؟

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تر است :|
 سپاس شده توسط DarkLight
ب این نتیجه رسیدم ک چایی سرد هم ب آدم میچسبه !
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان