امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈

(15-04-2021، 12:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بده ولی +18 نباشه((((((((((((((((((:

نه خیر !
فحش های با ادب مثل بی ادب(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((:
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(15-04-2021، 12:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پایااا
یه ازمون سخت و چرت

خب واسه چی هست؟ ~.~

خاب
یه جمله هست میگه که طرف خودشو انداخت تو چاه
این جمله الان دقیقا برای منه
میخواستم خودمو بسنجم...
ولی مبحثش خیلی سختهههههه
من به یکی از معلمام نشون دادمش گفت که برای پایه های ۱۱ و ۱۲ هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-04-2021، 12:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بده ولی +18 نباشه((((((((((((((((((:
بمولا تمام لذتش ب +۱۸ بودنشه  4fvf

حسین بدجور شاخ شدی واس ما
یبار دیگه تکرار شه میام همون شاخو میکنم تو سوراخی که نباید بکنم  4fvf

به دختر من
بچه دلت میخواد؟ D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
چی میبینم،بی ادبی؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(15-04-2021، 12:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

( سوراخ بینی * )
بعله
دوستان لطف کردن خیلی شفاف موضوعو توضیح دادن
با تشکر از عزیزان همیشه حاضر در صحنه D:

خواهش میکنم . انجام وظیفست
من کارم شفاف سازیه که خدایی نکرده سوتفاهم نشه
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-04-2021، 12:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:03)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال چرا ارمین با 1020 تا ارسال 8 ستارس و لی شما نه؟
@*VENUS*

ستاره های مدیرا با نویسنده ها متفاوته

کاربر عادیه.
اها
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(15-04-2021، 12:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا تمام لذتش ب +۱۸ بودنشه  4fvf

@"Alien"
حسین بدجور شاخ شدی واس ما
یبار :

بی ادب-ـ-ویرایش کن ببینم
من فحش درحد بی ادب بی تربیت بی مودب گفتم نه اینا عه آبرومو بردی-ـ-
وقتی مسولیت قبول میکنین همین میشه دیگه 4fvf
ضمنا منم منظورم سراخ بینی بود D=
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(15-04-2021، 12:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب واسه چی هست؟ ~.~

خاب
یه جمله هست میگه که طرف خودشو انداخت تو چاه
این جمله الان دقیقا برای منه
میخواستم خودمو بسنجم...
ولی مبحثش خیلی سختهههههه
من به یکی از معلمام نشون دادمش گفت که برای پایه های ۱۱ و ۱۲ هست

اُ ._.

ولی واسه چی نگرانی ؟! من که تورو میشناسم
توام که خودتو میشناسی !
پس به نظرم جایی واسه نگرانی نیست (: آخه کاری نیست که تو نتونی انجام بدی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
@"Musalick"
برو تو افق محو شد.
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-04-2021، 12:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب-ـ-ویرایش کن ببینم
من فحش درحد بی ادب بی تربیت بی مودب گفتم نه اینا عه آبرومو بردی-ـ-
وقتی  مسولیت قبول میکنین همین میشه دیگه  4fvf
ضمنا منم منظورم سراخ بینی بود D=
دیگه تکرار نشه:*
لعنت بر ذهن های منحرف
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان