(14-04-2021، 22:04)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2021، 22:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ددیییییییییییییییییییییی
باشه.-.
ج.ح
بدو V:
ح
ارسال شد.-.
منو دوست داری یا تورو؟D:
(14-04-2021، 22:06)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2021، 22:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خودم همه چیو میدونم کلاغا بهم خبر میدن:>
خدایی تو بهم انگیزه دادی بعد 3 سال برم رل بزنم بیام به تو بگم ببینم چقدر طول میکشه تا بقیه انجمن بفهمن.
بله خودم میدونم بهت گفته!
خبر چین نیستم اقای محترم اگ اون ارینو گفتم حق داشتم چون ادم کثیفی بود
تمومش میکنی یا نه؟:>
(14-04-2021، 22:04)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2021، 22:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نخیرم منو نترس هرکی به من بگه دوست دارم منم دوسش میدارم البته نه همه هاD:
چون حلال زاده به ترلانش میره
اون تویی دیگه عسیسم (؛
ژووون اصلشم همینه
با ما به از آن باش که با خلق جهانی حاج خانوم ♡
جووووووون
میدونی بابام چی گفت بهم؟/: اون زمانی که بهم مشاوری میداد تو ماشین گفت یعنی رسما از اون موقع روم نشو تو چشماش نگاه کنم