امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈

(14-04-2021، 12:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 12:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گذاشتن عکس کیک با خامه وانیلی و با تزئین توت فرهنگی و پر از شکلات هم ممنوعه:^؟!

اون بَن دائم داره._.

جرررررر._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
آگهی
(14-04-2021، 12:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 12:52)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیوان آب هی داره بهم چشمک میزنه:|

آرههههههههه >.<
یه راه حل پیدا کن!
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(14-04-2021، 12:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 12:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/7622ebfd4d2ed2b4bb5f02ce9f81f1ec.jpg
اینو من درست بکنم هنوزم میخوری و به به چه چه میکنی._.؟!

.__.

اِم خب ببین..
منظورم اینکه
یعنی خب
میدونی آخه
یعنی میخوام بگم که

.
.
.
.
اِممم

بخور خاب._.
مگه من درست نکردم؟._.
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Mohlek
(14-04-2021، 12:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 12:31)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو والا دروغ میگم یه سریا خیلی مغرورنو خودشونو بالا میبینن تو 2 3 ماه مدیر شدن و مثه من 3 بار تا مرز نویسندگی نرفت و برگرده و بار 4 ام نویسنده بشه

اصلا استفاده از کلمه ی ( پارتی بازی ) درست نبود
الانم که شما خودت دیگه تو جمع مدیرایی و میبینی چجوری یک نفر انتخاب میشه !
پارتی بازی ای در کار نیست
شمام اگر طول کشید تا نویسنده بشی دلیل داشت .. یادت رفته آیا؟ :>
که البته با هم صحبت کردیم و خودت حلش کردی
بعدشم نویسنده شدی

خودت میدونی که من یکم زبونم تنده :|
بله دیگه تو جمع مدیرام ولی میتونستم 2 3 ماه پیش مدیر ثابت باشم..
یه دلیل بی علت داشت
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ 14
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، *VENUS*
(14-04-2021، 12:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__.

اِم خب ببین..
منظورم اینکه
یعنی خب
میدونی آخه
یعنی میخوام بگم که

.
.
.
.
اِممم

بخور خاب._.
مگه من درست نکردم؟._.
اون ۱ میلیاردیه رو بزاری چطور؟:>
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(14-04-2021، 12:38)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 12:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا استفاده از کلمه ی ( پارتی بازی ) درست نبود
الانم که شما خودت دیگه تو جمع مدیرایی و میبینی چجوری یک نفر انتخاب میشه !
پارتی بازی ای در کار نیست
شمام اگر طول کشید تا نویسنده بشی دلیل داشت .. یادت رفته آیا؟ :>
که البته با هم صحبت کردیم و خودت حلش کردی
بعدشم نویسنده شدی
کسی که واسه مدیریت تو یه انجمن مغرور شه حتما اولین تجربشه:>

منظورم با تو نیس :v
بهار از همه و همه بهتر میدونه با کیم
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-04-2021، 12:57)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 12:38)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی که واسه مدیریت تو یه انجمن مغرور شه حتما اولین تجربشه:>

من چرا باید به خودم بگیرم؟(:
به خودم شک دارم مگه برادر؟
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-04-2021، 12:59)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 12:57)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ..؟ اها نه نباید بگیری:| فقط نقل قول کردی ترسیدم گرفته باشی :|
چمیدونم والا من که توی عقل تو نیستم بفهمم گرفتی یا نه :/
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Mohlek
(14-04-2021، 13:01)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 12:59)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس عمیق بکش...
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(14-04-2021، 13:02)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 13:01)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس عمیق بکش...

دمممم بازدمممممم دمممممممم بازدممممممممم :|
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط Mohlek ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان