امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه 420

(12-04-2021، 18:36)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:34)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه): سهونه): (دیگه هیچوقت پیامامم سپاس نمیزنی)

جای من نیستی فقط اینا نیست
تو چرا شرمنده باشی؟
جای تو بودم...
حتی بد تر
تو این دنیا خیلیا باعث میشن ادم ناراحت شه
منم آدمم نه؟
پس از همین الان خودتو بساز دختر جون هنوز کلی اتفاق نیفتاده هستن که تو صفن(؛

واقعا؟
چطوری خودمو بسازم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
آگهی
(12-04-2021، 18:34)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان بگو
بی لیاقت من مگه نیمه گمشدت نیستم؟p336

عه ن بابا اونوقت نیمه گمشده منم پووریاست هاهاهههه
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(12-04-2021، 18:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-2021-04-12-201305.jpg

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-2021-04-12-201327.jpg

http://dl.akskhor.ir/uploads1/جدید.jpg

فحش آزاد شده بود. بچه‌ها هم کم لطفی نکردن. 

مرسیییی
ووییی تولدشو تبریک میگن*-*
یبار یکی از فنا تو کامنتا نوشته بود سهون خیلی دوست دارم یکی از ویژگی های مشترک خودمو خودت و میگی؟ در جوابش گفته بود هردومون آدمیم(:♥  (من فک میکردم دختره گورِ خره)

حالا اگه روت می‌شه باز بیا بگو شماها منو دوست ندارین ._. از زیر سنگم که شده رفتم برات عکس سهون پیدا کردم. 

خیخیخی. یه بار از زین پرسیده بودن از چه جور دخترایی خوشت میاد؟ گفته بود "دخترایی که دو تا چشم دارن." در نوع خودش جالب توجه بود. 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
(12-04-2021، 18:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتلتاتنلنتلنتلنتلانتلنلت
حالا چرا لباس؟
چون معمولا تو لباس میگفتن جنسش خوبه جنسش اینطوریه اونطوریه من خیلی مثبت بودم اصلاxD
باورت میشه از وقتی که کلاس هشتمُ خوندم تموم شد بعد فهمیدم +18 چیه رل چیه عشق چیه؟-ـ-
آهان اون جنس
ینبمکیبمن عالیه تو به اندازه یک نمونه آزمایشگاهی عجیبی.
(12-04-2021، 18:37)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:33)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس چیز به خصوصی رو از دست ندادم .
چه خبر؟

امروز روز استراحتم بود. هرچند، از اول قرار نبود استراحت باشه ولی دیدم چند ساعتشو از دست دادم دیگه کلشو هدر دادم. 
من هم این بیماری رو دارم. وقتی به یک بخشی از کار روزانه نمی رسم می زنم زیر میز که اصلاً امروز می خوام انگل گونه زندگی کنم نمیستبمیس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، Medusa
(12-04-2021، 18:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوریا خوب نیس پوبون
از سهون یاد بگیره اسم واقعیه خودشه ایییش
+
پوری(صمیمی شدن زیاد) چن سالشه؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(12-04-2021، 18:38)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:36)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جای تو بودم...
حتی بد تر
تو این دنیا خیلیا باعث میشن ادم ناراحت شه
منم آدمم نه؟
پس از همین الان خودتو بساز دختر جون هنوز کلی اتفاق نیفتاده هستن که تو صفن(؛

واقعا؟
چطوری خودمو بسازم؟
درد که نه بلا سرم اومد دختر جون:>

حرف پوچ مردم مهم نیست مگر اینکه به صلاحت باشه
باید از همون اول با خیلی از شرایط خودتو بسازی چونکه ممکنه در آینده سخت ترش برات اتفاق بیفته
همه مسافرن میان و میرن این تویی که واسه خودت می مونی
بعد از یه مدت بزرگترین تغییر و میکنی و چش گوشت باز تر از قبل میشن پس نباید بشکنی
گریه کن اما نه سر هر چیزی!به این شرط که بعدش اشکتو پاک کنی و قوی تر از قبل از جات بلند شی..
اینجا باید رو قانع کنی که در رشته ای خاصی اونم به طوری که مطمئن شن موفق میشی...اون موقعست که حمایت میشی!به یه واسطه نیاز داری
به خودت برس...به روحت به احساست به جسمت برس سالم باش ورزش کن و...
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Medusa ، شـــقآیــق
(12-04-2021، 18:40)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسیییی
ووییی تولدشو تبریک میگن*-*
یبار یکی از فنا تو کامنتا نوشته بود سهون خیلی دوست دارم یکی از ویژگی های مشترک خودمو خودت و میگی؟ در جوابش گفته بود هردومون آدمیم(:♥  (من فک میکردم دختره گورِ خره)

حالا اگه روت می‌شه باز بیا بگو شماها منو دوست ندارین ._. از زیر سنگم که شده رفتم برات عکس سهون پیدا کردم. 

خیخیخی. یه بار از زین پرسیده بودن از چه جور دخترایی خوشت میاد؟ گفته بود "دخترایی که دو تا چشم دارن." در نوع خودش جالب توجه بود. 

زیر سنگ؟ Telegh_01
ای جان Telegh_01 زین خیلی با نمکه
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق
(12-04-2021، 18:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوریا خوب نیس پوبون
+
عه عهههه عهههههههه
من خودم اسم فیکم نیکاعه-ـ-
27 سال 4 ماه و 7 روز D:
شوهر تو چند سالشه؟
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(12-04-2021، 18:43)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:38)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟
چطوری خودمو بسازم؟
درد که نه بلا سرم اومد دختر جون:>

حرف پوچ مردم مهم نیست مگر اینکه به صلاحت باشه
باید از همون اول با خیلی از شرایط خودتو بسازی چونکه ممکنه در آینده سخت ترش برات اتفاق بیفته
همه مسافرن میان و میرن این تویی که واسه خودت می مونی
بعد از یه مدت بزرگترین تغییر و میکنی و چش گوشت باز تر از قبل میشن پس نباید بشکنی
گریه کن اما نه سر هر چیزی!به این شرط که بعدش اشکتو پاک کنی و قوی تر از قبل از جات بلند شی..
اینجا باید رو قانع کنی که در رشته ای خاصی اونم به طوری که مطمئن شن موفق میشی...اون موقعست که حمایت میشی!به یه واسطه نیاز داری
به خودت برس...به روحت به احساست به جسمت برس سالم باش ورزش کن و...

الهی
آنا مرسی خیلی قشنگ بود حرفا*-*
من رشتمو دوس دارم ولی بهم میخندن وقتی میگم/:

(12-04-2021، 18:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوریا خوب نیس پوبون
+
عه عهههه عهههههههه
من خودم اسم فیکم نیکاعه-ـ-
27 سال 4 ماه و 7 روز D:
شوهر تو چند سالشه؟

هِ هِ هِ
خاککک/:
جوون 1000 ساله شه
27 سال و چند ساعت(:♥
فداش شم
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(12-04-2021، 18:40)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 18:37)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز روز استراحتم بود. هرچند، از اول قرار نبود استراحت باشه ولی دیدم چند ساعتشو از دست دادم دیگه کلشو هدر دادم. 
من هم این بیماری رو دارم. وقتی به یک بخشی از کار روزانه نمی رسم می زنم زیر میز که اصلاً امروز می خوام انگل گونه زندگی کنم نمیستبمیس

قبلنا راه حلم این بود که اگه قرار بوده ساعت 8 شروع کنم و ساعت 9 پاشدم، ساعتمو یه ساعت بکشم عقب. هر جور عقب موندن از برنامه ‌رو همینطوری جبران می‌کردم. طوری که هوا تاریک می‌شد و صدای اذان مغرب از کوچه میومد و ساعت من تازه وقت ناهارو نشون می‌داد. 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان