امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(10-04-2021، 18:26)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 18:16)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هن؟
^^

(10-04-2021، 18:21)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک کلا فراموشی دارم :»
عرررر منم ):
این فکر و غصه ما جوونا رو پیر کرده هق "-"

هییی دنیا (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، شـــقآیــق
آگهی
(10-04-2021، 20:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 20:51)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و سهون دیشب رفتیم سینما :>

عه چ فیلمی دیدین؟:>
اون "همسایه بغلی اکسو" من "جوکر"
جای همگی خالی خیلی خوش گذشت :>
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(10-04-2021، 20:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 20:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چ فیلمی دیدین؟:>

تو خودتم ساده ای که حرفمو باور کردی پسر گل(:
من زودباور هستم اما ن در این حد
امیدوارم تو ذوقت نزده باشم.-.
(10-04-2021، 21:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 20:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت زودباورم که فکر کردم زیادی زودباوری .-.
نه نزدی (:
(10-04-2021، 21:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 21:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نزدی (:
اره هستم((((((((:
زودباوری زیادی هم خوب نیست من تا پارسال خیلی زود باور بودم خیلییییییییییی اگ میگفتی پوبونی باور میکردم ولی هرچی بزرگ تر میشم نظرم عوض میشه سعی میکنم خانومانه تر رفتار کنم[:
تو هم مردونه رفتار کن بچه 3 ساله هم جذبت میشه واسه همینه میگم زندگی شخصیتو جایی نگو!
(10-04-2021، 21:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 21:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نزدی (:
اره هستم((((((((:
زودباوری زیادی هم خوب نیست من تا پارسال خیلی زود باور بودم خیلییییییییییی اگ میگفتی پوبونی باور میکردم ولی هرچی بزرگ تر میشم نظرم عوض میشه سعی میکنم خانومانه تر رفتار کنم[:
تو هم مردونه رفتار کن بچه 3 ساله هم جذبت میشه واسه همینه میگم زندگی شخصیتو جایی نگو!

تا این حد D:
بله منم اینطوری میشم!
حرفات خیلی کمکم میکنه ک :>
قول میدم فراموششون نکنم -.- (a◕‿◕a)
(10-04-2021، 21:10)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 21:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره هستم((((((((:

تا این حد D:
بله منم اینطوری میشم!
آفریده شدم مشاوری بدم:^
جانیمسان^^
(10-04-2021، 21:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 21:10)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا این حد D:
بله منم اینطوری میشم!
جانیمسان^^
قبول دارم به شدت =)
^^
تو حیفی بخدا برا ایران برو خارج :»
(10-04-2021، 21:13)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 21:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانیمسان^^
قبول دارم به شدت =)
^^
جر
ایران خودمون خیلی هم خوبه فقط داستان آدمو حوارو شنیدی با یک سیب خوردن از بهشت خارج میشن الانم با سیب خوردن بعضیا ایران اینطوری شده وگرنه کشور خوبیه!من که تبریز خودمونو خیلی دوست دارم باکلاسه(;
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(10-04-2021، 21:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 21:13)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبول دارم به شدت =)
^^
جر
ایران خودمون خیلی هم خوبه فقط داستان آدمو حوارو شنیدی با یک سیب خوردن از بهشت خارج میشن الانم با سیب خوردن بعضیا ایران اینطوری شده وگرنه کشور خوبیه!من که تبریز خودمونو خیلی دوست دارم باکلاسه(;
اوه حق با توعه!
باید چند هفته شاگردیتو بکنم تا وضع روحی و جسمیم خوب تر شه Telegh_42
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان