امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(08-04-2021، 23:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:16)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عادم نیستی پدر ژااان:/
بیا یک ذره عادم شو:/
به مرکز ترک خوی حیوانی نیازمندیم:/

اتفاقا ضدعفونیش کردم گفت شاید خودم توهم میزنم
الکل گف دلتو صابون نزن بابات دست بزن دارع و درست نمیشع:/
نظرت چیه همین امشب از خداوند طلب بخشش و مغرفت کنی ؟
D:

ب نظرم ت اینکارو بکن:/

(08-04-2021، 23:19)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:12)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم ما ی مدت رفتیم ت سیااااه:/
الان قرمزیم:/
هییییی خدا من ب کجا رو بیارم:/

چی میگی من میخام دور شم خلاص شم از دس ب زنات:/

اره
هیجا لازم نیس بری.   بهترین فرد باباعه پیش اون بمونی بهتره

خستا شدم از دستش عادم نی :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، _Strawberry_
آگهی
(08-04-2021، 23:19)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:

هر دو با هم
هر کی نیاد خره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(08-04-2021، 23:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:19)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر دو با هم
هر کی نیاد خره

خر خودتی:/
من برات دعا میکنم بخدا ببخشتت:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh

D:

(08-04-2021، 23:19)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
هیجا لازم نیس بری.   بهترین فرد باباعه پیش اون بمونی بهتره

عه بی. ... ادم. به باباش اینجوری میگه
هرچی سرت بیاره حقته الان بهش میگم حسابتو برسه
(08-04-2021، 23:24)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوش نیار بابای واقعی من ک گلی از گلهای بهشته*_*
بابای اینجامو میگم حسامه عادم نی:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، _Strawberry_
Subarrow 
(08-04-2021، 23:03)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:01)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم من دست خوندم ولی خدایی از ظعر من یکی رو سردرد انداختی هرکاری کردن نتونستن منو به این باور برسانن 
 ماکه ز کارت خبر داریم گفتیم رهات کنیم خب
عزیزم متوجه ادبیاتت نشدم یکم واضح تر بنویس
 من دست اون طرف و خوندم ینی حدس هایی زدم که این میشه تهشـ از ظهر من یکی سر درد افتادم انقدکه بعضی ها واقعا  تحمل میکردن خواستم فحشش بدم دیر رسیدم بن شد/؛
 خبرم نمیگیریم دلیل بر بی معرفتی نیست که خب کارت زیاد گفتیم رهایت کنیم بیشتر استراحت کنی.
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 133
 سپاس شده توسط Mohlek ، امیر‌حسین ، shghyegh
(08-04-2021، 17:32)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 17:09)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان عصرونشو بهش دادم (:
جات خالی (:

باشه پسر :/

هوم عالییی ^.^
هی یادت باشه وقتی ب من ی چیزی میگی ب خودتم گفتیا D:::::::
به جیمین؟! D:

D::::

خب کی بریم ._.
خیلی ممنون یادآوری کردی چون داشتم ارسال میکرد Telegh_01

ن بحث راجع ب چی بود ؟ :/

فردا موتور میرسه دستم (:
اوهTelegh_01
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(08-04-2021، 23:21)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر دو با هم
هر کی نیاد خره

خر خودتی:/
من برات دعا میکنم بخدا ببخشتت:/
خدا عمتو ببخشه :/
بمولا
ناشناس
 سپاس شده توسط моои
(08-04-2021، 23:25)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:24)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوش نیار بابای واقعی من ک گلی از گلهای بهشته*_*
بابای اینجامو میگم حسامه عادم نی:/

خودم میدونم. منظورت. یه بنده خداست
شوخی. کردم
 سپاس شده توسط моои ، Mohlek
(08-04-2021، 23:25)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 17:32)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جیمین؟! D:

D::::

خب کی بریم ._.
خیلی ممنون یادآوری کردی چون داشتم ارسال میکرد Telegh_01

ن بحث راجع ب چی بود ؟ :/

فردا موتور میرسه دستم (:
اوهTelegh_01
آها حق XD

جان جان بلدی؟! ^.^

+جیمینا نمیبخمشمت یه گندی زده شد مقصر اصلی تو ای cry2
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان