امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(08-04-2021، 23:03)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 22:57)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه همین الان میخواستم تگت کنم.
چطوری ؟
نمیدونم حالا هرچی بود خخخ

مرسی خوبم
خودت چطوری دختر؟

شکرمنم خوبم ^^
چخبر؟
از خونه بیرون نریییی
آگهی
(08-04-2021، 23:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 22:50)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییی ی آدم خشنیه ک نگو
هر روز با کمربند میزنع منو
بابا نیست ک ستمگرین عادم روی کره زمینه:/
بیا بوس بزنم ب اون کَلَت خاله ژاااان*_*
عاقا این رسما داره توهم میزمه
دس ب دس کنین برسه بیمارستان xD

باران تو هم کم حرف بزار تو دهن این بچه ما

بچه عمته من متاسفانه دخترت هستم ولی بچه نیستم:////
#حمایت از دخترانی ک پدرشان دست ب زن دارد

(08-04-2021، 23:04)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:02)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع خدایی بابای خوبیه
بعصی اوقات  بی ادب میشه ک من ادبش میکنم:////

من ؟
کی ؟
کجا؟
خوبه ب پای هم حاجی شین Big Grin
هیییییی چی بگم
باور میکنع رفت حج ولی دخترشو با خودش نبرد :/
ستمگره ستمگر:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
(08-04-2021، 23:05)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا این رسما داره توهم میزمه
دس ب دس کنین برسه بیمارستان xD

باران تو هم کم حرف بزار تو دهن این بچه ما

تو اصن باید وزارت امور بانوان رو در دست میگرفتی D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(08-04-2021، 23:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:02)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع خدایی بابای خوبیه
بعصی اوقات  بی ادب میشه ک من ادبش میکنم:////

من ؟
کی ؟
کجا؟
دختر تربیت کردم دسته گل
بفرما

بلی بلی از راه کتک:////
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
Telegh_01
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Mohlek
(08-04-2021، 23:07)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر تربیت کردم دسته گل
بفرما

هی من میگم نرین کافه و اینا
بفرما
معلون نی چی کردن تو نوشیدنیاشون ک این اینجوری شده ...
ناشناس
(08-04-2021، 23:05)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:03)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی خوبم
خودت چطوری دختر؟

شکرمنم خوبم ^^
چخبر؟
از خونه بیرون نریییی

نع والا خونم
ت مراحل تبدیل ب فسیل ب سر میبرم:/
دختر نمیخواین ت خونتون؟:/
میخوام از دست بابام فرار کنم:/

(08-04-2021، 23:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:05)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم بگیرم ت نزاشتی پدر ناگرامی
یادت نی؟:/
البته میدونم آلزایمر داری:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، _Strawberry_
(08-04-2021، 22:52)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 22:48)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاخدا چقد پیام :|
چیشده ؟

گفتن من مردم؟ Telegh_01

با سلام و احترام
چند تا سوال داشتم :
فوت کرده بودین و الان ت قبر پیام میدین؟
فوت نکرده بودین؟

باسلام احترام به شما
 سپاس شده توسط моои
(08-04-2021، 23:09)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:05)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکرمنم خوبم ^^
چخبر؟
از خونه بیرون نریییی

نع والا خونم
ت مراحل تبدیل ب فسیل ب سر میبرم:/
دختر نمیخواین ت خونتون؟:/
میخوام از دست بابام فرار کنم:/

(08-04-2021، 23:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم بگیرم ت نزاشتی پدر ناگرامی
یادت نی؟:/
البته میدونم آلزایمر داری:/
هعی خدا...
من چیکار کردم ک اینجوری مجازاتم میکنی ؟ Telegh_01
ناشناس
(08-04-2021، 23:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:07)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی من میگم نرین کافه و اینا
بفرما
معلون نی چی کردن تو نوشیدنیاشون ک این اینجوری شده  ...

Telegh_01
ی ذره خواستم ازت دور شم آرامش پیدا کنم پدر :/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان