امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(06-04-2021، 22:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 22:51)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت زنته:/
حموم نصف شبی؟میگم آدم نیستی نگو نع:/
شبت پر از دراکولا:/

روزا عاب فشار نداره مجبوریم موکول کنیم ب شب

شبت پر از جیش =)

(06-04-2021، 22:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. خسیس

من گیاه خوارم....اون گوشه موشه ها میشینم یه نون و سبزی میخورم میرم عنتر -_-
همین شما گیاهخوارا عادمو جر میدین دیگه

(06-04-2021، 22:52)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین دیگع فقط الکی زر میزنی:/
چون زورم زیاده +)

خوب کاری میکنن .-.

من الکی گفتم دعوتم کنی...وگرنه اگه اومدم که باید مرغ بریون بزاری جلوم 4fvf
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(06-04-2021، 22:54)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 22:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکی رنگ عشقه =))

اوکازیون ینی نایاب و مناسب
اینارم من یادت بدم ؟

عررررر میدونم عاشق اون دختری شدی ک من برات یافتم*_*

نع بابا؟ چ دایره لغاتت بالاس:/
همین کم بود ک تو با سلیقه عتیقت واسم دختر پیدا کنی واس ازدواج

عارع حاجی
حسامتون گنگش بالاس شدید =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(06-04-2021، 22:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزا عاب فشار نداره مجبوریم موکول کنیم ب شب

شبت پر از جیش =)

همین شما گیاهخوارا عادمو جر میدین دیگه

چون زورم زیاده +)

خوب کاری میکنن .-.

مرغ چیع بش بگو گوووووشت اونم مفطحش*_*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-04-2021، 22:55)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 22:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب کاری میکنن .-.

مرغ گوشت حساب نمیشه؟ :/

کله پاچه میخوام من حسام برادر اسلامی عزیز @"Musalick"
(06-04-2021، 22:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 22:54)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررررر میدونم عاشق اون دختری شدی ک من برات یافتم*_*

نع بابا؟ چ دایره لغاتت بالاس:/
همین کم بود ک تو با سلیقه عتیقت واسم دختر پیدا کنی واس ازدواج

عارع حاجی
حسامتون گنگش بالاس شدید =)

سلیقه ت و زنت ک عاره قبول دارم عتیقس
+
هااااارمانههههههه دیدی گفتی حسامتون یعنی اینکع دامادمون شدی
عاقا بزنین دست قشنگه رو
ایول ایوله ایول *_*
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
@ƤᴏᴏƁᴏи
@Волшебник
@نــــــــــⓐنسی
عذاب وجدان گرفتم
شمام بگیرین D:
 سپاس شده توسط Prometheus ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ ، Волшебник ، _sehun_ ، _sehun_
(06-04-2021، 22:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 22:55)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع مرغ گوشت نی
گوشت فقط گوشت قرمز نمیدونی بدون*_*
حالا کله پاچه هم خوبه عافرین ب انتخابت
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
(06-04-2021، 22:57)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ƤᴏᴏƁᴏи
@Волшебник
@نــــــــــⓐنسی
عذاب وجدان گرفتم
شمام بگیرین D:

اخه دوست ادم نیش میزنه؟ :/

میره تو دماغ میخوابه اخه؟؟؟

(06-04-2021، 22:58)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 22:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع مرغ گوشت نی

مرغ گیاه؟؟

گوشت فقط گوشت خوک ._.

بعله بعله!
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(06-04-2021، 23:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 22:57)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ƤᴏᴏƁᴏи
@Волшебник
@نــــــــــⓐنسی
عذاب وجدان گرفتم
شمام بگیرین D:

شاید فکر میکرد داره محبت میکنه بهمون ._.
 سپاس شده توسط Prometheus ، Emmɑ
(06-04-2021، 23:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ƤᴏᴏƁᴏи
@Волшебник
@نــــــــــⓐنسی
عذاب وجدان گرفتم
شمام بگیرین D:

(06-04-2021، 22:58)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع مرغ گوشت نی

مرغ گیاه؟؟

گوشت فقط گوشت خوک ._.

بعله بعله!

بلی خودت گفتی گیاه خواری و مرغ میخوری:/
خاک ور چوووود:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان